• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

netwerk werkt niet goed

Status
Niet open voor verdere reacties.
Dan zal je een switch moeten gaan gebruiken om de poorten uit te breiden.
 
Rubensky: Ik begrijp het niet. Ik heb nog drie open plaatsen. Wat bedoelt u met switch?
Pdexie: ik heb de telfort-aanbieding gezien. Het wordt er niet goedkoper op. Verder zou ik een kabel moeten aansluite.n. Dat komt bij mij wel erg ongelukkig uit, De kabel loopt dan van voor rechts in het huis naan achter (achterkamer) en daar naar het raam. Ik wil eerst bekijken of ik met Marginon wat kan doe. (bij Adi terugehaald)
 
Sorry ik heb het verkeerd gelezen ik dacht dat ze allemaal al verbonden waren.
 
Sorry ik heb het verkeerd gelezen ik dacht dat ze allemaal al verbonden waren.
Ik was van plan een TL-PA 4010 Homeplug aan te schaffen. Het geheel heeft twee netwerkkabels.plus hieraan twee kastjes. Het ene kastje is verbonden met het stopcontact,hier loopt een netwerkkabel verbonden met het modem. Op de plaats van de labtop is een ander kastje verbonden met het stopcontact, het andere eind van de netwerkkabel is verbonden met mijn labtop. Mijn broer,die een goede technische functie bekleedt in de computerwereld kwam met dit idee.
 
De zogenaamde powerline adapters bedoel je? Het is afwachten of deze goed werken afhankelijk van je woning en de aanwezige stroomkring.
 
De zogenaamde powerline adapters bedoel je? Het is afwachten of deze goed werken afhankelijk van je woning en de aanwezige stroomkring.
re
Op zich werken ze goed/ Ik had boven 20 mb, voor mij voldoende. Alleen interferen ze met de tv. Iedere keer kan ik de tv resetten. Normaal heb ik hret internet in LAN-poort 3. Ik heb de adapter in LAN-poort 1 gezet. Het helpt niet. Waarschijnlijk gaan twee signalen (internet en adapter )niet samen door het stroomnet.
 
Er zit geen verschil tussen die LAN poorten dus dat zou geen verschil moeten maken.
 
Oke,maar mijn tv doet het dan niet meer. Jammer want hij deed het goed. Daarom heb ik de adapter teruggestuurd naar Media Markt. Ik probeer het nu met een adapter van Telfort.
 
Je bent het al aan het proberen. Ik denk echter dat je weinig kans hebt op verbetering met een nieuwe adapter. Het zal eerder aan de constructie liggen.
 
Toch doet ie het het. Niet met een kabel ,dat de voorkeur had. Maar draadloos. Het apparaat moet wel centraal in huis opgehangen worden. En zonder de tv te storen. De snelheid varieert van 15 tot 20 Mb.
We wachten af, maar tot nu toe ben ik tevreden
 
Dat is mooi. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.
 
De versterker is toch vrij instabiel. Soms moet ik op het modem WPS herstellen, wat niet de bedoeling kan zijn. Heb jij een idee hoe ik dat kan verbeteren? Ook zie ik niet terug van deze versterker op het scherm. Er staat niets bij Wifi.biv. Ook een naam ontbreekt.
 
Moet je dan de modem even van de stroom halen? Gebeurt dit op gezette tijden. Denk dan aan eens per dag bijvoorbeeld of als je een bepaalde handeling doet.
 
Uw methode werkt niet.
Ik heb vroeg in de morgen 3speedtests gedaan. De eerste: 30 Mb. Nummer 2 en 3 zijn rond de 10 Mb. Conclusie: groot verrval De metingen zijn na elkaar verricht.
Vroeg in de middag heb ik 3 speedtests gedaan. Nummer 1: 40Mb. Nummer2: 23Mb. Nummer 3: 36 Mb. Na elkaar verricht.. Waarden liggen wat dichter bij elkaar. Hoe komt dat? Waarom zie ik helemaal niets van de Wifi versterker op de computer??
 
Ik snap ook niet goed hoe dat komt. Ik heb helaas ook geen toereikende oplossing voor dit probleem.
 
Kom ik blij aan als ik over de 1 mbs download snelheid thuis heb haha.

Van internet etc heb ik weinig verstand, ik weet wel dat wij thuis de router achter in het huis hebben hangen. En voor in het huis geen internet hadden. Dmv een versterker zoiets: bol.com | Netgear Nighthawk EX7000 alleen dan een veel oudere versie hebben we voor in het huis snel en stabiel wifi als via kabel internet gekregen. Er ligt nu een kabel van achter het huis vanaf de router naar die versterker. Als ik game of internet zit ik op de router, mijn broertjes en degene in de woonkamer (voor in het huis) gamen en internetten op de versterker zonder problemen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan