• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Advies Whatsapp nr wijzigen

Status
Niet open voor verdere reacties.

Miranda90

Nieuw lid
Lid geworden
11 jul 2018
Berichten
2
Waarderingsscore
0
Hallo allemaal,

Ik heb zojuist m'n nr laten wijzigen i.v.m. stalking. Nou raadde de telefoniste me aan mijn oude whatsapp te verwijderen omdat hij anders via whatsapp mijn nieuwe nr kunnen achterhalen. Naar mijn weten kan hij alleen achter een nieuw nr komen wanneer ik hem zelf zou appen met m'n nieuwe nr. Ik wil geen risico lopen maar ik wil ook graag de gesprekken (van vrienden/familie) behouden maar als het klopt dat hij op deze manier achter mijn nieuwe nr kan komen dan verwijder ik de boel. Weet iemand hier iets vanaf?
 
lees het volgende eens door … Van telefoonnummer en/of telefoon wisselen

het komt er dus op neer dat jij via je account het telefoon nummer kunt wijzigen ook dien jij al je contacten er op te wijzen het oude nummer te verwijderen en enkel het nieuwe nummer te gebruiken ..
 
maar ik wil ook graag de gesprekken (van vrienden/familie) behouden maar als het klopt dat hij op deze manier achter mijn nieuwe nr kan komen dan verwijder ik de boel. Weet iemand hier iets vanaf?

Hallo,
Allereerst vervelend om te horen dat jij wordt gestalkt.
Maar je kunt de gesprekken back-uppen.
Kijk hier voor meer informatie Klik hier
 
Iets ter verduidelijking: Blijver er gegevens van het oude account achter als ik alleen het nummer wijzig en zo ja, kan iemand dan achter die gegevens komen?
 
vertel eerst eens wat voor toestel jij gebruikt ...want wat er behouden blijft is toestel afhankelijk ..gebruik je een android lees je dit eens na ...
 
Als je de persoon (stalker) niet in je contactpersonen hebt staan dan weet je vrij zeker dat hij, in elk geval niet automatisch, de gegevens van je nieuwe telefoonnummer krijgt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan