• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Sticky Laptop loopt vast

Status
Niet open voor verdere reacties.
heb ook een acer es1 732 na at windows 10 de update naar 1809 heeft gedan liep hij steeds vast heb van de acer site de drivers Intel VGA UMA 25.20.100.6446_Verified gedownload en geinstaleerd daar was het probleem mee opgelost.
mischien dat daar iemand wat aan heeft
groetjes
Dank voor je berichtje. Gisteren heb ik die via de helpdesk van Acer ook gedownload, toen leek het probleem nog niet weg. Daarna iets met Bios moeten updaten (allemaal volgens hun instructies terwijl ik met ze aan de telefoon zat, anders had ik echt niet geweten wat ik moest doen), maar er schijnt nog iets aan de hand te zijn, heeft met een probleem bij Intell te maken, en ik ben dus nog met de helpdesk in contact. Hopelijk straks alles weer opgelost...
 
Hopelijk kun je via Acer dit probleem oplossen.
Wij wachten de uitkomst af.
 
Hopelijk kun je via Acer dit probleem oplossen.
Wij wachten de uitkomst af.
Het is uiteindelijk toch met het installeren van die driver opgelost. Sorry dat ik dat nu pas meld, maar dan weten jullie dat. Dank voor alle support!
 
Hallo Tinkebel, fijn dat het probleem is opgelost en jij dat laat weten
Weer veel plezier met jou machine.
Ik zal dit topic op opgelost zetten.
59c653a6037c7-p4193510.gif
 
Het is uiteindelijk toch met het installeren van die driver opgelost. Sorry dat ik dat nu pas meld, maar dan weten jullie dat. Dank voor alle support!

Daar hoef je geen sorry voor te zeggen hoor, want iedereen is vrij om te reageren wanneer het hem of haar uitkomt. Fijn om te horen dat het is opgelost en geen dank!
 
Hier ook een aanslepend probleem met Acer van vastlopen sinds gisteren opgelost. Het toestel is nog onder waarborg en was eerder al eens 4 weken weg geweest voor dat probleem, maar probleem kwam terug. Had Acer aangeschreven en kreeg gisteren een pakket bijgewerkte software. Gaat heel goed nu. Intel VGA UMA 25.20.100.6446_Verified
Nu moet ik nog zien te vinden op welke manier ik kan instellen dat Win update van die drivers moet afblijven!
 
Er zijn verschillende optie om dit uit te zetten.

Voor het wijzigen van de automatische installatie-instellingen van apparaatstuurprogramma's in Windows 10, moet u diep in het Configuratiescherm graven. Volg gewoon de onderstaande stappen:

  1. Ga naar Configuratiescherm (Windows-toets + X + P) -> Hardware en geluiden -> Apparaten en printers
  2. Klik met de rechtermuisknop op het computerpictogram onder Apparaten en selecteer "Instellingen voor installatie van het apparaat".
  3. Windows zal u de volgende vraag stellen: "Wilt u dat Windows stuurprogramma's en realistische pictogrammen voor uw apparaten downloadt ?. Je moet kiezen voor "Nee, ik zal kiezen wat ik moet doen".
  4. Selecteer bij de subselectie "Installeer nooit stuurprogramma's van Windows Update"
Dit zou moeten voorkomen dat Windows automatisch stuurprogramma's downloadt en installeert vanuit Windows Update.
 
Ging vlot, bedankt voor de tip. Ben nieuw hier en ondertussen geregistreerd, want hier valt iets te leren :).
 
Geen dank en hopelijk kun je veel leren hier!
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan