• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Internetknopje hp probook werkt niet meer

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jannie2001

Nieuw lid
Lid geworden
10 feb 2019
Berichten
3
Waarderingsscore
0
Goedemorgen sinds gistermiddag een probleem met mijn hp probook. Ik was op internet bezig en heb hem toen dicht geklapt daarna werkte internet niet meer. Op mijn laptop zit naast het geluidsknopje een knop voor wifi. Deze brand normaal blauw alleen nu Orange en indrukken heeft geen werking. Bij het zoeken naar een netwerk zegt hij dat de draadloos netwerk verbinding is uitgeschakeld. Telefoon en alle andere laptops hebben wel internet. Verder staat er iets bij van broodcast? Zou het fijn vinden als iemand het antwoord weet
 
Goedemorgen,
Kun je ook niet handmatig verbinding maken door op het wifi icoontje rechts onderin beeld te klikken en daar op verbinden te klikken?

Ook zou je eens kunnen kijken of dit helpt.
Als uw computer beschikt over een wireless-toets of -knop op of bij het toetsenbord en het draadloze activiteitslampje niet brand of oranje is, druk dan op de toets of knop om uw draadloze adapter in te schakelen. Dit kan de toets F10 of F12 zijn of de toets die is aangeduid met een vliegtuigsymbool.
 
Goedemorgen,
Kun je ook niet handmatig verbinding maken door op het wifi icoontje rechts onderin beeld te klikken en daar op verbinden te klikken?
Nee helaas werkt dat ook niet. Als ik de probleemoplosser laat werken zegt hij dat de netwerkverbinsingsknop is uitgeschakeld
 
Welke Windows versie gebruik jij?
 
Welke Windows versie gebruik jij?
Windows 7. Ik kan geen f toets vinden daarvoor heb ze allemaal al geprobeerd in combinatie met fn. Het lampje voor wireless is ook meteen het knopje er voor
 
Je zou de Netwerk driver kunnen herinstalleren.
Heb jij toevallig een kabel in de buurt om die aan te sluiten?
 
Windows 10?

Klik in de systray op het interneticoon en controleer of de vliegtuigstand is geactiveerd.
 
Op de meeste computers brandt een blauwe LED als het draadloze apparaat is ingeschakeld en een oranje LED als het draadloze apparaat is uitgeschakeld. Op nieuwere modellen kunnen andere kleuren worden gebruikt.
Ga als volgt te werk om het draadloze apparaat in te schakelen:
  1. Zet de knop in de "aan"-stand om het draadloze apparaat in te schakelen. Op sommige computers is de knop een aanraakpunt op het paneel boven het toetsenbord.
  2. Om het draadloze apparaat te activeren klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram HP Wireless Assistant (uitgeschakeld)
    c02228164.gif
    en selecteert u HP Wireless Assistant openen. Klik op Inschakelen. Het pictogram HP Wireless Assistant (ingeschakeld)
    c02228163.gif
    wordt weergegeven.
 
Dit is een typisch probleem wanneer de HP Hotkey of Wireless Button driver ontbreekt. Welke HP laptop heb je precies? Deze gegevens kan je terugvinden onderaan de laptop, soms ook onder de batterij.
 
Heb hier 2 weken geleden een soortgelijk dingetje in huis gehad. (een heel erg oude). Wifi verbindig lukte niet totdat ik aan de rechtzerzijkant van het ding een schuifje ontdekte. Die de andere kant opgeschoven en er was wifi.
 
Je bent zeker niet de enige die dat wel eens heeft voorgehad. Uren, dagen en weken heb ik zo eens liggen zoeken... :)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan