• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

osx programma draaien op windows

Status
Niet open voor verdere reacties.

beirre

Nieuw lid
Lid geworden
20 apr 2019
Berichten
3
Waarderingsscore
0
Ik zou graag één specifieke applicatie die enkel voor OSX (macbooks) bestaat (het gaat hier om djay pro 2, draaien op mijn windows lapotop (hp pavilion 16 gig ram, i7 en 64 bit besturingssysteem) maar toch windows op mijn pc laten staan. Iemand die me kan helpen? Op internet vind ik alleen hoe je OSX kan installeren op een windows pc, maar dan ben je heel uw windows besturingsysteem kwijt en dat wil ik dus niet. Mvg Berre
 
Waarom virtueel, dat programma is er voor MAC OS, Windows, iOS en Android.
 
zoals je kon nalezen in de link welke ik geplaatst heb voor dat je het over virtual box had dan had je al begrepen dat deze ook voor Windows te verkrijgen is...

*daar de ts aangeeft een applicatie te beschikken dat enkel voor de OSX te gebruiken is heb ik het vermoeden dat deze applicatie eerder werd opgehaald via een payserver ..
waarom dit vermoeden ! wel omdat er enkel een djay pro 2 voor mac te verkrijgen is via spotnet
 
Laatst bewerkt:
waarom installeer je dan niet de djay pro 2 die geschikt is voor Windows .. Professional DJ App for Windows - djay Pro by Algoriddim

Waarom virtueel, dat programma is er voor MAC OS, Windows, iOS en Android.

Het gaat hier over de versie 'Djay pro 2', die bestaat enkel voor Mac OSX, als je naar windows klikt verspringt het op 'Djay pro', welke een heel ander programma is maar toch behoorlijk wat geld kost. Dan ga ik liever ineens voor de goeje ;)
 
Kan je dit een beetje verduidelijken aub?

zoals je kon nalezen in de link welke ik geplaatst heb voor dat je het over virtual box had dan had je al begrepen dat deze ook voor Windows te verkrijgen is...

*daar de ts aangeeft een applicatie te beschikken dat enkel voor de OSX te gebruiken is heb ik het vermoeden dat deze applicatie eerder werd opgehaald via een payserver ..
waarom dit vermoeden ! wel omdat er enkel een djay pro 2 voor mac te verkrijgen is via spotnet
 
Als ik het zo lees zijn de mogelijkheden helemaall gelijk en zit de benamingsversie enkel in de besturingssystemen waarvoor telkens de software optimaal is aangepast.
 
Okay, het volgende. Zoals TS duidelijk gemaakt heeft zijn het twee verschillende versies. Ik heb even gezocht en TS heeft gelijk.

Als je kijkt op de website is het duidelijk dat de Mac Djay Pro 2 heeft en Windows alleen Djay Pro.

Hier twee links...
Dit zijn de release notes van Djay Pro 2, a.k.a. djay-pro-mac:
djay Pro » Release Notes
Laatste update is februari 2019.

Dan hier die van djay-pro-windows, a.k.a. Djay Pro:
djay Pro for Windows » Release Notes
Laatste update is juli 2018.

Zoals je ziet is Djay Pro sterk veroudert ten opzichte van Djay Pro 2. Dat alleen al is voor iemand genoeg reden om voor de nieuwere te kiezen.

En ga even voor de gein naar de pagina's voor beide producten en scroll bij beide naar beneden naar de Tech Specs:
DJ Software for iTunes and Spotify - djay Pro by Algoriddim
Professional DJ App for Windows - djay Pro by Algoriddim

Even een kleine vergelijking, je kan daar zelf natuurlijk iets meer tijd aan besteden:
- djay-pro-mac heeft CDJ/XDJ integration, djay-pro-windows niet
- djay-pro-mac heeft AutoMix view, djay-pro-windows niet
- djay-pro-mac heeft video integration, djay-pro-windows compleet niet

Duidelijk is djay-pro-mac (Djay Pro 2) een nieuwere versie dan djay-pro-windows (Djay Pro).

Dus in plaats van dat we de TS gaan tegenspreken, zullen we de TS gaan helpen met de gestelde vraag?
 
Apple heeft het verboden om MAC OS op andere computers te gebruiken dan die van Apple.
Daar heeft dit forum zich aan te houden.
 
Dan kon dat om te beginnen toch het antwoord al zijn, dat helpt de TS meer dan als je diegene gaat tegenspreken met dingen die niet eens waar zijn. Want als iedereen echt gelezen had wat in hun links stond, dan hadden ze geweten dat het om twee duidelijk verschillende versies ging.
 
Er zijn ook al genoeg hints gegeven.
Maar om nu een MAC programma te kopen terwijl je Windows gebruikt en je dan gaat afvragen of je MAC OS in je Windows computer kan installeren.

Dat is een logica die mij ontgaat.
 
Dat is niet aan jou, dat is een beslissing van de TS.

Daarnaast, tenzij je andere informatie hebt dan ik, is er niet gezegd dat TS een Mac programma heeft gekocht voor de Windows PC. ALS het zo is, dan ja, dat is een aparte en onhandige beslissing.
Het kan zo zijn, en ik ga niet direct beweren dat het niet of wel zo is. Maar het kan dus ook zo zijn dat het gekocht was door TS voor een iMac, maar dat TS de software ook on-the-go wilde gebruiken en de enige laptop in bezit een Windows laptop is.

Nogmaals, ik zeg hier niet dat jij ongelijk hebt, of dat ik gelijk heb. Ik wil je alleen duidelijk maken dat je niet vroegtijdig conclusies moet gaan trekken, het gebeurt vaker en het is naar mijn mening irritant omdat het vaak kan zorgen voor onwaarheden of verwarring.
 
Wat een discussie is het nu geworden, beste Maarten.
Nogmaals, ik kan de logica van de TS niet volgen.

Als hij optimaal met dat programma wil werken, dan adviseer ik hem een Apple computer of Apple notebook te kopen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan