Abraham54
Lid geworden
Leuk bevonden
270

profielberichten Posts Over mij

 • De ingevoerde tekst is te lang (61341). Verkort de tekst tot maximaal 1000 tekens.

  Mijn tekst is veel te veel om te versturen. mag ik hem ook mailen naar je? Als je mij zou willen helpen natuurlijk.
  Hoi Abraham,
  Ik zag dat je iemand geholpen had met een te hoog fysiek geheugen. Ik heb dat zelfde probleem en heb ZHPdiag al uitgevoerd op mijn Windows 7 laptop. Ik heb een bestandje. Mag ik dat posten naar u zodat u mij misschien ook kan helpen.
  Ik hoor graag van u.
  Abraham,
  Het lukt niet meer om logs te verzenden, de editor plakt er automatisch al eerder verstuurde stukken log bij ( zit dit in zijn geheugen? ) en zo wordt het bestand te groot en de editor weigert dan te verzenden, kan je dit bericht bevestigen? Ik weet niet of Ik nog steeds meldingen van reacties ontvang? speedo at telenet.be
  dit is mijn mailadres.
  Groeten, Speedo
  Abraham, moet je op deze manier schrijven....
  Blijkbaar zijn er nu editor problemen op de website?

  Wanneer Ik een stuk van het log kopieer in de uitgebreide Editor en daarna klik op voorbeeld van bericht dan zie Ik de post staan zoals Ik het geplaatst heb, maar van de moment dat Ik klik op Reactie versturen, dan staat plotseling het hele log daar, alhoewel Ik maar een stuk gepost heb en nog eens gecontroleerd alvorens op Reactie versturen te drukken.

  Heb geprobeerd uit te loggen en terug inloggen, bij het gebruiken van de Editor staat het volledige bericht weer erin, ook al heb Ik maar een stuk gepost of een paar zinnetjes.....Ik kan er geen verandering in brengen, is het een optie om de editor te resetten?
  Hallo Abraham54,

  Ik hoor niks meer van u. Het probleem van geen internetverbinding is 24uur geleden ontstaan na het opvolgen van uw advies! Wilt u aub de log van minitoolbox bekijken n mij zsm verder helpen. Dank u.
  Hallo Abraham,

  Waarom hoor ik niets meer van u ?
  Ik heb de hele tijd exact gedaan wat u zei.
  Resultaat: gisteren avond laat na uw laatste advies exact te hebben opgevolgd zit ik al bijna24 uur zonder internet n reageerd u nniet meer op al mijn berichten.
  Aub help me zsm verder,

  grtjs Ardilez99
  B
  Hoi Abe moet ff je pb vinden deze ging niet goed..
  B
  Hoi Abe ik vond het vorige forum een stuk beter werken van NCF en ook makkelijker mee te werken als geregistreerd lid had je toen ook meer rechten meende ik en de bediening was een stuk makkelijker. Ik heb geprobeert me oude inlog gegeven optehalen middels E-Mail en gbr naam maar dat is me helaas niet gelukt.
  Ik had toen de tijd een vet virus binnen gehaald en daar door is er veel aan info verloren gegaan helaas.
  vandaar dat ik nu dit nieuwe account heb aangemaakt en ik vraag me ook nog wel af of je weet je wie of Ik was op dat oude account. Denk haast van wel alleen al uit de logjes staan nog steeds soort van zelfde gbr namen in.
  Gr..
  Robbie
  vader abraham 54 , hartelijk dank voor de moeite maar hier durf ik echt niet aan te beginnen .
  dus wachten we maar af or misschien een wonder gebeurd , nogmaals dank Gerard .
  Hallo menneer ik ben guilene van pawor. Mijn computer doe langzaam, wat moet ik doen. om beter te maken. Later me weten. groet guilene.
  sorry hoor dat ik niet tijdig heb gereageerd op je antwoord, maar had het verschrikkelijk druk, hopelijk dat je mij altijd nog wilt helpen. bless!!
  Hoi Abraham,

  Euhm ik zit niet meer zo veel op het forum. Maar nu zie ik dat Rope is gebanned?
  Mag ik weten wat er aan de hand is? Weet u er meer over?

  Mvg,
  Donovan
  Hallo Abraham,

  wat bedoel je hier mee?
  En nu ook een vriendin in het Mokumse

  haha snap ik niet helemaal? :P
  Maar tsja gaat helemaal goed hier in Amsterdam. Wel een beetje vreemde mensen af en toe. En de treinen zijn ook bagger XD

  Groetjes,
  Donovan
 • Laden…
 • Laden…

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan