YdieresiS
Reaction score
355

profielberichten Posts Over mij

 • ik voel me meteen al welkom hier haha! eigenlijk heb ik een account hemaakt om een dringende vraag te stellen over mijn netbook.
  Bedankt, al ben ik waarschijnlijk snel weer weg als mijn computer het weer doet (dat is de reden dat ik ben gejoined, om een vraag te stellen)

  Gr
  Chips ik zie dat ik gisteren 6 had neergezet maar dat moet 5 zijn -.-.
  Sorry voor het ongemak!!
  Ik zat gisteren eens mijn profiel te bekijken en ik zag dat er stond 6 september 1990.
  Dat heb ik bij het registreren denk ik ingevuld, maar dat ben ik vergeten omdat het al een tijd geleden is.

  Groetjes,
  Donovan
  Hallo,

  Zou jij alsjeblieft mijn geboortedatum willen veranderen naar 6 september 1996?

  Alvast Bedankt!

  Groetjes,
  Donovan
  Hallo YdieresiS,ik zoek een oplossing voor het volgende probleem,ik wil namelijk mijn desktop en notebook aansluiten op een printer,ik heb al alle mogelijke manieren uitgeprobeerd ook sugesties via het internet maar dit lukt mij niet om een home network te installeren ik weet niet wat ik verkeerd doe of mischien vergeten ben te doen ?
  Mischien is het aan mijn computer wat niet zo goed meer werkt door de jaren ha,ha,ha...:wacko:
  Mijn desktop is een HP Pavillion m9451 - met Win7 Prof - mijn notebook is een HP.Elitebook.6930p - met Win7 Ultimate -mijn printer is een HP deskjet F4180
  Kan jij een "Old Man" mischien wat raad geven :)
  Beste Forum Vrienden,

  Indien een overeenkomst met KPN wordt gemaakt met een internet snelheid van 20 MB en hierover wordt betaald, dan dient men dit na te komen.
  KPN meld m.b.t. de internetsnelheid, speedtest, dat slechts 20 MB min 20%, is 16 MB, GEHAALD KAN WORDEN, gelet op b.v. drukte op het internet. Dan treed het Economisch Evenwichtsbeginsel in werking.
  Om aan een gemiddelde snelheid van 20 MB te komen waarvoor men betaald, dient KPN de snelheid te verhogen met 20%, dus uit te komen op 24 MB.
  Dan pas is er sprake van een Harmonisch Evenwicht.
  Zie tevens de EU bepalingen.
  KPN cq andere providers verdienen tientallen miljoenen euro's extra, zonder dat er momenteel ook maar een tegenprestatie hunnerzijds tegenover staat. Misleiding!
  Een claim naar KPN toe ligt voorhanden. Gelet op mijn gecopierde geteste snelheden verdient KPN zonder tegenprestatie alleen al aan mij, ruim 140 euro per jaar extra.
  Ruim 90% van alle huishoudens beschikt over internet.

  Vic Spauwen
  hoe krijg ik apk of apps opmijn tablet om wordfeud te spelen ik heb nagenoeg geen verstand van computers wie helpt mij
 • Laden…
 • Laden…
Bovenaan Onderaan