• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Invulformulier maken

Status
Niet open voor verdere reacties.

RoyAmsoy

Nieuw lid
Lid geworden
9 dec 2017
Berichten
8
Waarderingsscore
0
Hallo allemaal, ik ben aan het worstelen met het maken van een digitaal invulformulier in word. Kan iemand mij vertellen hoe je een document zo kan opstellen dat een ander alleen tekst bewerken kan daar waar men een antwoord in kan vullen? Ik krijg het maar niet voor elkaar dat men dan de rest van de tekst (zoals de gestelde vragen) dan niet kan bewerken. Als iemand mij hier een beetje mee op weg kan helpen zou fantastisch zijn.

Groetjes Roy
 
Ik ga het eens even bestuderen. Dank hiervoor Abraham.
 
Beste Abraham,

blijkt dat ik deze link al eerder gevonden had. Maar mijn vraag was niet hoe ik een invulformulier moest maken want het invulformulier is al gemaakt. Mijn vraag is meer hoe je in word er voor kan zorgen dat mensen die het formulier in moeten vullen alleen hun eigen tekst in dat formulier kunnen bewerken. Ik ben een leek op dit gebied en hoop hier wat wijzer te kunnen worden,

groet,

Roy
 
Laat maar ik heb inmiddels het antwoord gevonden op pcleek.com
toch bedankt voor de moeite.
 
Daarvoor dien je macro's in te schakelen.
De link die ik jou gegeven heb bevat gewoon een schat aan informatie.
 
Daarvoor dien je macro's in te schakelen.
De link die ik jou gegeven heb bevat gewoon een schat aan informatie.


Klopt alleen kon ik niet direct de protocol vinden die ik nodig had. Blijkt achteraf heel eenvoudig maar je moet het maar wel net even weten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan