• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Laptop videokaart uitgeschakeld.

Status
Niet open voor verdere reacties.

Nassim Tahboun

Nieuw lid
Lid geworden
10 dec 2017
Berichten
1
Waarderingsscore
0
Hallo,

Ik heb een Toshiba Satellite L50-A-1.EH laptop. Ik heb de videokaart van mijn laptop uitgeschakeld via apparaatbeheer. Ik heb mijn laptop gewoon afgesloten. Toen ik hem de volgende dag aan deed, bleef het scherm maar zwart. Ik kan niet in de bios komen. Ik zie de logo van mijn laptop niet (wat hij normaal wel doet als hij opstart. De ventilatoren draaien wel, de LED-lampjes branden gewoon. Dit probleem heb ik al 1 jaar. In het begin zocht ik naar antwoorden en er werd gezegd dat ik de accu moest verwijderen en dan de aan/uit knop voor 30 seconden ingedrukt moest houden. Toen ik het probeerde voor de eerste keer, ging de laptop aan. Bij de tweede keer gebeurde dit ook, maar nu lukt die methode niet meer. Kan iemand me alsjeblieft van dit probleem afhelpen?

Bij voorbaat bedankt.
 
Eerlijk gezegd, ben ik op geen enkel forum waar ik kan inloggen ooit zo'n bericht tegengekomen.
Want waarom schakel je de videokaart van een notebook uit?
Dat is iets wat je dus niet behoort te doen.
Aan de andere kant zou Windows gewoon met zijn eigen videokaartdriver moeten opstarten.
Maar ik vermoed dat ook in het bios de videokaart gedeactiveert is geworden.
En ja - wat kan je dan nog doen?
Heel erg weinig vermoed ik.
 
Ik denk ook dat er weinig is om het op te lossen.
Want ik jou zou aanraden is contact op te nemen met Toshiba, hopelijk weten hun nog een manier om het weer werkend te krijgen. Maar ik ben bang dat hun ook niet veel kunnen, maar niet geschoten is altijd mis.
Toshiba
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan