• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Info Aanbieding MailWasher

Status
Niet open voor verdere reacties.

Sjobyl

Vaak hier
Lid geworden
24 feb 2014
Berichten
926
Waarderingsscore
37
Lang niet iedereen ziet het nut van MailWasher, bij mij zit het programma er al meer dan 10 jaar standaard in, misschien is er hier ook iemand die belangstelling heeft, vandaar dat ik even doorgeef dat er een 24-uurs aanbieding is van 40% korting op een lifetime licentie (voor 3 computers/laptops/smartphones). Een jaarlijks abo kost iets van 39 euro, de lifetime nu 52,77, dus dat scheelt nogal: https://secure.firetrust.com/cart
 
Ik gebruik dit programma (betaalde versie, lifetime) ook al vele jaren. Dit is een topprogramma, zeker als je (nog) met pop-accounts werkt.
 
Ik gebruik niets van dat alles het spamfilter van Outlook is meer dan zat en ook dat is weer gratis.
 
Met Classic opstartmenu voor W 10, mijn (eveneens oudere) Gadwin printscreen is Mailwasher één van de allereerste die ik bij een her-install er op zet. Versie 3.3 pro met een sleutel en er staat "2003" bij....
Ik vind het prettig of je zelf kan beslissen om iets niet binnen te halen (of eerst bekijken in je webmail).
 
Het is fijn dat er het voor ieder wat wils is. Zo kan iedereen zijn eigen afweging maken. Zo'n aanbieding als in bericht #1 kan voor mensen die het gebruiken of willen gaan gebruiken interessant zijn.
 
vergat te melden dat die goed werkende versie 3.3. gratis is (als je de sleutel hebt..)
 
Dan heb je de sleutel toch moeten kopen?
 
neuhh, die kreeg ik van mijn broer; tijdje later wist hij er niks meer van en inderdaad al heel lang geleden.
 
Elke provider en mailcliënt blokkeren rommel en kun je laten blokkeren, welke functie heeft die Mailwasher dan nog en ook is er een free versie.
Nostalgie vermoed ik.
 
ik herinnr me wel dat ik dei feeware versie ook wel eens had met pop-up reclames. Die verdwijnen als je de sleutel invoert. Kan best nostalgie zijn, maar desondanks.
 
Ik wil toch nog even terugkomen op de vraag of MailWasher al dan niet enig nut heeft. Ik ben het eens met artstudiog hierboven, die stelt dat deze tool vooral nuttig is als je (nog) met pop-accounts werkt. Ik heb nog een aantal Chello-accounts (ondanks dat de naam 'Chello' via UPC en Ziggo allang verdwenen is) naast mijn gmail-account. Wat mij in de praktijk opvalt is dat het spamfilter van Google beter is dan dat van Ziggo. Het overkomt me regelmatig (alleen vandaag al twee keer) dat ik in MailWasher potentieel schadelijke berichten zie die, zonder tussenkomst van dit programma, gewoon in mijn inbox terecht zouden zijn gekomen terwijl Google ze al in de map Spam geplaatst heeft. Dit terwijl uiteraard ook het spamfilter van Ziggo geactiveerd is.

De vraag of MailWasher nuttig is hangt m.i. dan ook eerder samen met de vraag of een pop-account nog nuttig is c.q. zin heeft. Ik ben nog steeds gehecht aan mijn chello-accounts en merk op die manier dat MailWasher zijn nut bijna dagelijks bewijst; het is gewoon een heel efficiënt laagje in alle kleine laagjes die tesamen mijn beveiliging vormen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan