• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Advies Android tablet crasht steeds na opstarten, blijft opnieuw opstarten

Status
Niet open voor verdere reacties.

wjbruins

Bekend gezicht
Lid geworden
2 nov 2008
Berichten
151
Waarderingsscore
0
Ik heb een Lenovo TAB 2 A10-70F. Nadat deze tablet is opgestart, zie ik zo'n 5 tot 10 seconden het vergrendelscherm of het hoofdscherm. Daarna zie ik ineens allemaal rare, deels knipperende, gekleurde lijnen, strepen, sneeuw en ruis in mijn scherm en na een seconde of 30 wordt het scherm zwart en reboot het apparaat. Dit blijft zich vervolgens oneindig herhalen. De enige manier waarop ik deze cirkel kan doorbreken, is door naar de recovery mode te gaan en aldaar in het menu de optie 'power down' te selecteren. Maar ja, ik kan dus ineens helemaal niets meer met mijn tablet. Het is van het ene op het andere moment begonnen. Niks geks gedaan. Het enige wat ik wel weet, is dat het geheugen bijna vol was. Het is me uiteindelijk nog gelukt (vraag me niet hoe) om het apparaat nog enige tijd toegankelijk te krijgen via de USB-verbinding. Daarlangs heb ik een aantal GB aan eigen bestanden verwijderd, waardoor er ongeveer weer een kwart van het geheugen (zo'n 2,5 GB) vrij is. Het helpt echter niks. Het apparaat blijft hetzelfde gedrag vertonen en ik kan er niks meer mee. Ik heb ook al geprobeerd om in recovery mode een 'wipe cache partition' te doen. Ook dat biedt geen soelaas. Het allerlaatste wat ik wil doen is een factory reset, maar dat is als er echt geen andere optie meer over is. Weet iemand nog iets wat ik kan proberen? Of ook maar wat er überhaupt aan de hand is met deze tablet?
 
er is 2gb aan intern geheugen en 16gb aan opslagcapaciteit men deelt dan ook mee om er een SD-kaart aan te sluiten van maximaal 64gb om meer opslagcapaciteit te beschikken ..blijkbaar heb jij dit dus niet gedaan .. standaard staat er dus een android 5.0 Lollipop op ...
*denk dat er niets anders mogelijk is dan een factory reset
 
Factory reset kan je inderdaad eens proberen. Grote kans dat het helpt. Mocht dat het echter ook niet zijn dan kan je hem ook nog handmatig opnieuw installeren via de pc.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan