adresboek Thunderbird

HansHasselt

Nieuw lid
Lid geworden
5 dec 2019
Berichten
3
Reaction score
0
Punten
1
De kolommen die de inhoud van het adresboek in Thunderbird tonen worden alleen de gegevens van het eerste tabblad weergegeven. Die hoef ik niet allemaal en kan ik ook afvinken door helemaal rechtsboven op dat vreemde figuurtje te klikken. Maar van het tweede tabblad wil ik wel een paar gegevens direct zichtbaar hebben in de kolommen. Hoe krijg ik dit voor elkaar?
Groet'n van HH
 

boertje125

Gewaardeerd
Lid geworden
19 jul 2005
Berichten
1.538
Reaction score
17
Punten
38
Leeftijd
49
hoe bedoel je tweede tabblad?
ik heb maar 1 tabel per adrsboek
weel meerdere type adresboeken

dat rare viguurtje is een icootje van een tabel
 

prutser

Gewaardeerd
Lid geworden
29 mrt 2007
Berichten
1.432
Reaction score
54
Punten
48
Ik gebruik Thunderbird ook, maar ik snap ook niet waar Hasselt het over heeft!
Afbeelding plaatsen?
 

HansHasselt

Nieuw lid
Lid geworden
5 dec 2019
Berichten
3
Reaction score
0
Punten
1
Sorry, ik moet duidelijker zijn.
Als ik kijk naar de contactgegevens van een contact om die te bewerken kan ik kiezen uit 6 tabbladen: contact, privé, werk, enz. Van alle contacten worden de gegevens van dat eerste tabblad in een lijst weergegeven als ik de bewerkingsfunctie afsluit. Maar ik wil bijv. de fax en pieper niet in die lijst, maar wel adres en woonplaats. En die laatste twee staan in het tweede tabblad.
Niet zo'n ramp: Ik zet het adres in de kolom pieper, kan ik wel bedenken. Maar ik vraag me af of het mogelijk is wat ik graag wil.
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.448
Reaction score
480
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Welke versie Thunderbird gebruik jij eigenlijk?
 

prutser

Gewaardeerd
Lid geworden
29 mrt 2007
Berichten
1.432
Reaction score
54
Punten
48
Het lijkt mij niet mogelijk, dat je de indeling van de tabbladen, zelf kunt instellen.
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.448
Reaction score
480
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
@HansHasselt - ik heb de indruk dat jij de versie van Firefox hebt vermeld.
Thunderbird heeft dat versienummer nog niet bereikt.

Thunderbird.jpg
 

prutser

Gewaardeerd
Lid geworden
29 mrt 2007
Berichten
1.432
Reaction score
54
Punten
48
Abraham54 Dan nog lijkt het me niet mogelijk, wat hij vraagt!
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.448
Reaction score
480
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
In versie 68 van Thunderbird ondervind ik geen van de problemen die @HansHasselt beschrijft.
Ik vermoed dan ook het een oudere versie van Thunderbird betreft.
 
Bovenaan Onderaan