Vraag Batch file Tor

LynxFade

Nieuw lid
Lid geworden
14 jun 2019
Berichten
1
Reaction score
0
Punten
1
Leeftijd
28
Ik heb meerdere oplossingen geprobeerd. Ik probeer met tor als browser games zoals Travian automatisch te openen. Doe ik iets verkeerd met deze batch file? Ik heb hierbij hulp nodig want hij kan .exe of niet vinden of tabs worden niet geopend. Iemand een idee of toevoeging?

@ECHO OFF
start /d "C:\Users\Lynx\Desktop\Tor Browser\Browser" firefox.exe
timeout /t 8
SET BROWSER="C:\Users\Lynx\Desktop\Tor Browser\Browser\firefox.exe"
SET WAIT_TIME=2
START %BROWSER% -new-tab "tx3.travian.com"
@ping 127.0.0.1 -n %WAIT_TIME% -w 1000 > nul
START %BROWSER% -new-tab "tx3.anglosphere.travian.com"
START %BROWSER% -new-tab "tx3.travian.nl"
timeout /t 50000
taskkill /im "firefox.exe"
pause
 

Aarie25

Moderator
Team lid
Lid geworden
12 apr 2013
Berichten
20.309
Reaction score
327
Punten
83
Leeftijd
39
Locatie
Gelderland
Beste LynxFade,

Ik heb even jou topic naar een andere plek verhuist, want hij stond nu tussen Hijack this, virussen en spyware. Hopelijk kan iemand jou verder helpen.
Succes met jou vraag.
 

erikdenhouter

Bekend gezicht
Lid geworden
14 jun 2019
Berichten
148
Reaction score
7
Punten
18
Leeftijd
62
Ik kan niet helemaal overzien wat je allemaal wil en kan met je batchfile (roestige ik), maar hier even een tip:
wanneer je tussen elke regel een opdracht PAUSE plaatst, dan wordt elke regel pas uitgevoerd wanneer je op een toets drukt, en kan je dus beter overzien door welke regel een foutmelding gegenereerd wordt. Je kan dan misschien ook beter even de '@echo off' opdracht weghalen (REM er voor plaatsen) zodat je de opdrachten in beeld te zien krijgt, maar dat kan helaas ook wel eens een onoverzichtelijk beeld zijn.

De foutmelding van het niet vinden van de exe komt waarschijnlijk van de tweede regel, ik vermoed dat er ook een pad voor firefox.exe moet staan, dus "C:\Users\Lynx\Desktop\Tor Browser\Browser\firefox.exe" als het te starten programma.
Verder zou je SET BROWSER ook aan het begin kunnen doen, dan hoef je dat hele pad helemaal niet te vermelden, maar wordt het
start /d "C:\Users\Lynx\Desktop\Tor Browser\Browser" %BROWSER%
zoals je later in het file zelf ook deed.

En even gezocht:
de opdrachtregel voor Firefox met nieuwe tabs hoort te zijn met een -url er tussen, dus b.v.
START %BROWSER% -new-tab -url "tx3.travian.com"
 

maarten70

Gevestigd lid
Lid geworden
23 sep 2016
Berichten
351
Reaction score
9
Punten
18
Leeftijd
17
Website
feathercode.github.io
Ik denk dat je de quotes om het pad weg moet halen bij SET BROWSER, dat is namelijk niet nodig en als je iets doet wat gevoelig kan zijn voor quotes gaat het niet werken.

Misschien zit ik er helemaal naast, maar je kan het in ieder geval proberen. :)
 

erikdenhouter

Bekend gezicht
Lid geworden
14 jun 2019
Berichten
148
Reaction score
7
Punten
18
Leeftijd
62
@maarten70

Bij de SET BROWSER opdracht moet je zeker wel dubbele quotes rondom gebruiken, want er staat een spatie in het pad (...\Tor Browser\...), en met een spatie wordt dat pad dus als twee aparte parameters opgevat, wat zeker een fout genereert.

Echter bij "tx3.anglosphere.travian.com" weet ik het niet. Dat heeft normaal geen quotes nodig (bevat geen spatie(s)), maar dit is geen batch-parameter, dat is een parameter voor de Firefox opdracht, dus dan moet je weer even bij Mozilla zoeken. Maar ik denk dat dit zonder kan.

Misschien dat je nog wel https://www. voor de url's moet zetten, mocht het anders niet werken.
 
Laatst bewerkt:

erikdenhouter

Bekend gezicht
Lid geworden
14 jun 2019
Berichten
148
Reaction score
7
Punten
18
Leeftijd
62
Ik vond een pagina met command line options voor Firefox.


Daar staat toch dat de optie -new-tab met daar achter een simpel url zou moeten werken.

Wanneer ik de volgende opdracht geef in de programmamap van Firefox ('Program Files\Mozilla Firefox' bij mij):
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\Firefox" -new-tab tx3.travian.nl
dan krijg ik zeker wel een nieuwe tab met hun inlogpagina.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan