Opgelost externe schijf

Abraham54

Administrator
Team lid
Het moet straks goed gaan.
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Zou er iemand bijhalen met verstand van zaken, een student b.v.
Over de externe schijf leest ik verder niets, gerepareerd?

Voor wat is die driver, merk en type opgeven en het bestand zal een zelfextracting file zijn die winzip nodig heeft maar er zijn ook andere manieren, via het contextmenu b.v. waar 7Zip instaat.
PeaZip is de beste free in en uitpakker overigens.
 

riafaasse

Junior lid
IK heb vrijdag geschreven dat er met het programma Test iets mis is gegaan. Mijn hard schijf van laptop kapot. zit nu een nieuwe in en laat de externe wel maken bij een pcwinkel. Nu zit ik weer met een probleem dat ik koppelingen in de mail niet kan openen en krijg de winzip of 7zip niet aan de gang :(
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Voor wat is die driver, merk en type opgeven
En welke koppeling in de mail?
Al met al is het allemaal ongelooflijk vaag voor de helpers hier, niemand ziet wat daar gebeurd en een goede begrijpelijke uitleg is dan belangrijk.
 

riafaasse

Junior lid
Ik heb 7zip geïnstalleerd en ook winzip geprobeerd. Komt wel op mijn pc te staan. Maar werkt niet als ik hem wil gebruiken.
 

riafaasse

Junior lid
Hoi Lange Pier,
Met de koppeling bedoel ik b.v. jullie mail ,dan moet ik topic aanklikken om te openen en dat doet hij hiet. De driver is voor de lableprinter van Brother, de QL-700 voor windows 10
 

riafaasse

Junior lid
heb mijn printer opgezocht bij Brother en moest een winzip hebben. Maar niets werkt. Ook Uw link niet, Ik doe vast iets verkeerds denk ik.
 

ShadyAngel

Gevestigd lid
Ik gebruik WinRar om onder andere ook WinZip bestanden uit te pakken. Werkt zonder problemen, zelfs zonder registratie maar dan krijg je wel telkens een melding bij het uitpakken, verder niets. Ik heb deze uiteindelijk maar aangekocht omdat het éénmalig was voor een onbeperkt aantal computers.
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Er zijn zat gratis in/uitpakkers, hoef je echt geen betaalde versie voor aan te schaffen, vreemd advies.
De gratis 7zip en PeaZip doen het prima op al je computers.

En het aangeboden bestand is een zelf uitpakkend bestand, die je eerst dient te downloaden.
het bestand zal een zelfextracting file zijn
Je hebt er dus geen uitpakker voor nodig.
Zou er iemand bijhalen met verstand van zaken, een student b.v.
Maak er gebruik van zou ik zeggen.
 

ShadyAngel

Gevestigd lid
@Lange Pier
Was geen advies. Helemaal in het begin (1990) heb ik WinZip gebruikt totdat deze betalen werd. Heb dan een hele tijd WinRar gebruikt zonder betalen. Gaf toen (en nu ook nog) alleen een melding maar werkte zonder meldingen. Vorig jaar een aanbod gekregen en ben daar op ingegaan omdat het éénmalig was voor onbeperkte pc's.
Bovendien heeft iedereen wel een bepaalde voorkeur, ook voor software. De interface van 7zip spreekt mij niet aan.
 

riafaasse

Junior lid
Ik ben er eindelijk uit. Het lag niet aan mij. Heb Brothermedewerker aan de lijn gehad. Mijn lableprinter is kapot. Dus weg voor reparatie. Iedereen heel hartelijk bedankt voor alle goede suggesties
 

Rubensky

Moderator
Team lid
Mooi dat je de oorzaak hebt kunnen vinden. Ik hoop dat je de gerepareerde printer snel weer terug hebt. Ik zal dit topic als opgelost mankeren.
 
Bovenaan Onderaan