Geen internet vlak na opstarten

#21
BullGuard Internet Security, Acronis Ransomware Protection, Malwarebytes Anti-Ransomware, en ZoneAlarm. Deze gebruik ik al een tijdje en alles heeft steeds gewerkt. Hoezo?
 
#22
Ik heb zojuist eens opgestart in veilige modus met networking, dan doet het internet het meteen. Dus een of andere applicatie die start met Windows zit in de weg.
In veilige modus is je beveiligingssoftware niet actief .
Schakel eens de browserbescherming uit van Bullguard en laat eens weten of er een merkbaar verschil is .Ik vind wel dat je wat overbeveiligd bent .
 
Laatst bewerkt:
#24
Welke software start automatisch op met windows ?
Bullguard laat je ongemoeid en laat je automatisch opstarten met Windows .
De andere beveiligingssoftware Acronis Ransomware Protection, Malwarebytes Anti-Ransomware, en ZoneAlarm , hoeven niet automatisch met Windows op te starten .
In Windows 10 is het wat anders dan in vorige windows versies om niet automatisch te laten opstarten bij het inladen van windows .
Lees hier meer .
https://computertotaal.nl/artikelen/pc/opstartprogrammas-wijzigen-in-windows-10/
 
#25
Ik heb de boosdoener te pakken. Ik heb (via Taakbeheer/tabje Opstarten) BullGuard Internet Security uitgeschakeld. Daarna, na overnieuw opstarten, had ik meteen internet. Dit zo een tijdje uitgetest, bleef goed gaan. Toen heb ik BullGuard weer ingeschakeld, maar met de firewall disabled. Probleem opgelost.
 
#29
Het probleem heeft zich vrijdag, na uitzetten van de firewall van BullGuard, alsnog voorgedaan. Firewall van BullGuard toen weer aangezet.

Ik heb daarna voor de grap Panda Free Antivirus geïnstalleerd om eens mee te scannen, en het probleem doet zich niet meer voor. En de scan van Panda leverde nochtans niks op...

Ik heb het hele weekend lang om het kwartier opgestart, maar het probleem lijkt toch echt verdwenen.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan