Advies geluid whatsapp

frits45

Gewaardeerd
Ik krijg iedere keer een geluid alsof er een whatsapp aankomt op mijn mobiel.
Er is dan echter geen whatsapp
Het is dus van een andere applicatie
Hoe kom ik er achter van welke applicatie dit storend geluid komt?
 

predator

Gewaardeerd
Mss handig even vermelden wat voor phone het is .
Iedere phone heeft andere instellingen voor het door geven van berichten geluiden enz..
 

frits45

Gewaardeerd
Galaxy Pro 7J
 

predator

Gewaardeerd
Met een I phone had ik je wat meer aan tips kunnen geven maar met een Galaxy heb ik al heel lang geen enkele ervaring meer mee.
Er zullen best mensen op dit forum komen om je op de juiste weg te helpen waar je precies onder moet zoeken met een Galaxy .
Ik denk zelf toch dat het de richting gaat worden onder je instellingen van je geluid en dan daar onder de verschillende applicatie die op je phone staan, zoals WhatsApp Snapchat Twitter FB enz. En dan zal je ze een voor een moeten gaan uitsluiten door het geluid uit te zetten tot je de dader gevonden hebt. Je kan ook nog proberen om WhatsApp even te verwijderen en opnieuw installeren of je phone weer eens opnieuw opstarten als dat al langen tijd niet gebeurt is.. S6 vast.
Gr.
 
Laatst bewerkt:

AnjoZ

Gevestigd lid
Instellingen>alle apps>selecteer een app> selecteer onder APP instellingen>Meldingen

Daar kun je van alles instellen.

Tenminste op mijn Samsung S7
 

Rubensky

Moderator
Team lid
Ik vermoed dat die melding komt van de Galaxy Store. Als je die even opzoekt en dan opent kan je vervolgens op de drie puntjes rechtsboven aan klikken. Kies Instellingen en daarna meldingen daar kan je dat bewuste geluid aanpassen.
 

hekje47

Junior lid
Ik neem aan dat die melding niet wordt weergegeven in het notificatiescherm. Heb je al gekeken in je apps-scherm of er een icoontje gemarkeerd is met een oranje rondje in de hoek?
 
Bovenaan Onderaan