Vraag Google zonder knipperende cursor

theplayer

Gewaardeerd
Ik heb al een tijd het probleem dat ik bij het starten van Google ik in de zoekbalk moet tikken om een knipperende cursor te krijgen om daarmee een zoekopdracht in te geven. Ik gebruik FF versie 65.0 (Win7).
Weet iemand waarom dat niet (meer) automatisch gebeurt?
 

quandor

Vaak hier
Verwijder FF en installeer opnieuw.
 

quandor

Vaak hier
Al verwijderd en opnieuw geïnstalleerd?
 
TS
TS
theplayer

theplayer

Gewaardeerd
Nee, want ik weet niet waar te beginnen. Moet ik nu echt eerst een account aanmaken voor dit probleem? Kan dat niet simpeler?
 

quandor

Vaak hier
Ikke niet helemaal begrijpen geloof ik? Via programma's en onderdelen FF verwijderen / wat is de relatie met / tot het aanmaken van een account?
 

quandor

Vaak hier
Had ik niet gelezen. Sync instellen is wat anders dan FF verwijderen en opnieuw installeren.
 
TS
TS
theplayer

theplayer

Gewaardeerd
Daarom heb ik dat dus niet gedaan. Ik kwam er bovendien niet uit. Het probleem is dus die vaak niet verschijnende knipperende cursor bij het openen van mijn standaard google-pagina. Vaak gebeurt dat overigens als ik na elkaar weer een nieuwe google-pagina oproep voor een nieuwe zoekopdracht (om bijv. naast elkaar te vergelijken)
 
TS
TS
theplayer

theplayer

Gewaardeerd
Firefox opnieuw geïnstalleerd. Gelukkig zonder problemen!

Ik gebruik overigens al veel jaren twee 26"- beeldschermen naast elkaar. Het linkse is ingesteld als mijn primaire scherm. Ik kan dus veel progs hebben openstaan, verdeeld over die 2 schermen.

Kan het zijn dat dat het probleem komt door mijn tweede scherm als de Googlepagina niet met een cursor reageert? Misschien door instellingen...? Er wordt volgens mij ook niet voor niets gevraagd welk scherm ik als mijn primaire scherm wil gebruiken....
 
TS
TS
theplayer

theplayer

Gewaardeerd
Met nieuwe FF dus nog steeds hetzelfde probleem... Ook een nieuw opgeroepen venster verschuilt zich nog steeds achter een bestaand. Je moet er dus extra op klikken om dat op de voorgrond te krijgen .
 
Bovenaan Onderaan