Vraag Hoe kan de weergave van Outlook 2013 wijzigen?

DorienB

Nieuw lid
Hoi,

Al jaren werken we op kantoor met een bepaalde Postvak IN opmaak. Dit is volgens mij ook de standaard opmaak: afzender bovenaan, onderwerpregel eronder. (zie afbeelding 1 hieronder)

Maar vandaag heb ik opeens een heel andere opmaak in mijn mailbox, ontzettend onoverzichtelijk voor onze werkwijze! De afzender/onderwerp/datum/etc staat alleen op 1 regel. Ik kan wel betreffende kolommen verbergen of juist tonen, maar dit lost niet op dat de afzender en het onderwerp weer onder elkaar komen zoals voorheen. Zie afbeelding 2 voor de huidige situatie.

Kan iemand laten weten hoe we dit weer in de 'oude' opmaak kunnen krijgen?

Bij voorbaat dank!

Groeten Dorien

11754
11755
 

maulem

Gevestigd lid
hallo Dorien

Klaarblijkelijk heeft iemand ongewild de indeling veranderd. Wat je kunt proberen is het volgende. Ga boven in Outlook naar menu Beeld:

11756

Klik hierna in het lint op de knop Leesvenster en zorg dat daarin staat geselecteerd de optie Rechts:

11757
 

DorienB

Nieuw lid
Hi,

Ja, er is waarschijnlijk ongewild iets misgegaan! :)
Dit is helaas niet de oplossing, het leesvenster rechts hebben we nog steeds, het is puur de indeling van de linkerkolom.

Toch bedankt voor je reactie!
 

maulem

Gevestigd lid
Dat ligt waarschijnlijk aan de breedte van de linkerkolom. Kun je die niet versmallen dan, vanuit de rechter rand?
 

hekje47

Junior lid
Ik had dit zelfde probleem met de mobiele versie van Outlook.com. Ineens kreeg ik het scherm te zien zoals hij in Outlook 2003 wordt weergegeven. Maar daar heb ik geen last meer van. Ik heb inmiddels een nieuwe telefoon.
 
Bovenaan Onderaan