• Hulpvragenden in dit forumonderdeel worden enkel geholpen door daartoe bevoegde teamleden.
    Dit is belangrijk, zodat de hulpvragende goed geholpen kan worden zonder (goedbedoelde) aanvullende berichten van andere leden.
    Post een van de leden ondanks alles toch een bericht in zo'n discussie, dan zal dit bericht verwijderd worden.

Hoger verbruik dan aangegeven

Gavrilo

Gevestigd lid
Lid geworden
16 jul 2014
Berichten
208
Reaction score
0
Punten
16
Voordat we het Chrome probleem tackelen graag antwoord op de volgende vraag:

Deze computer is geconfigureerd als lid van een werkgroep, niet als lid van een domein
Klopt dat wel?
Dat is ingesteld door de jongen van de winkel waar ik de pc gekocht heb.
Daar weet ik dus weinig over.

Nee niet alles gaat automatisch.
Als je Chrome opent en dan op de 3 puntjes klikt en dan op help en dan over Google Chrome
Werkt hij hem dan bij?
Vlc Player dien je ook zelf in het programma bij te werken.
Steam gebruik ik niet, dus de versie uit 2015 zou de laatste kunnen zijn.
Maar ik zou toch wel een nieuwere versie verwachten.
Nee dan werkt hij niet bij. Ik krijg een keuzemenu zonder mogelijkheid tot updaten.
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.591
Reaction score
492
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
@Gavrilo - zit jij thuis in een thuisnetwerk met jouw computer of is de computer enkel met internet verbonden?
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.591
Reaction score
492
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Een particulier netwerk lijkt mij een andere benaming voor thuisnetwerk.
Of heb jij een bedrijf aan huis waarin bedoelde computer draait?
In Windows 10 is de benaming simpel Thuisgroep.
 

Gavrilo

Gevestigd lid
Lid geworden
16 jul 2014
Berichten
208
Reaction score
0
Punten
16
Een particulier netwerk lijkt mij een andere benaming voor thuisnetwerk.
Of heb jij een bedrijf aan huis waarin bedoelde computer draait?
In Windows 10 is de benaming simpel Thuisgroep.
Nee hoor, enkel mijn pc.
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.591
Reaction score
492
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Als ik het dus goed begrijp is er enkel die ene PC uit dit topic, die met een modem is verbonden?
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.591
Reaction score
492
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Dat is dan duidelijk, ben jij met jouw computer voor werk vanuit thuis soms ingelogd op een bedrijfsnetwerk?
 

Gavrilo

Gevestigd lid
Lid geworden
16 jul 2014
Berichten
208
Reaction score
0
Punten
16
Ik kijk eens na bij m'n partner.
Maar is voor de rest mijn computer eigenlijk problematisch of niet?
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.591
Reaction score
492
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
De logs zagen er goed uit.
Maar dat zegt niet alles.

Download
AdwCleaner by Malwarebytes naar het bureaublad.

Klik met de rechtermuisknop op AdwCleaner en kies voor de optie
Als administrator uitvoeren.
  • Klik vervolgens op de knop Nu scannen.
  • Wanneer de scan gereed is, kijkt u eerst hoeveel meldingen preinstalled er staan - desgewenst haalt u daar eerst de vinkjes weg.
  • Klik vervolgens in het informatiescherm op Schoonmaken en nu opnieuw opstarten.
  • Nadat de computer opnieuw is opgestart wordt AdwCleaner automatisch geopend, klik op Logbestand bekijken.
  • Plaats dit logbestand als bijlage in het volgende bericht.
  • (Dit logbestand kunt u tevens terug vinden op de systeemschijf als C:\AdwCleaner\Logs\AdwCleaner[C00].txt.)
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan