Infiltratie in webdesign ?

Naaldhak

Gevestigd lid
#1
Ben wel eens met webbouw bezig in Microsoft Expression en Sharepoint Designer 2007
Tijdje geleden Windows 7 vervangen door Windows 8.
Nadat ik, na wat onoplosbare problemen, (Bij ré-en opnieuw opstarten: Your PC ran into... enz...) toen de partitie maar eens een 'Low Level format had gegeven- en ik daarna Windows 8.1 nogmaals geïnstalleerd had, liep het allemaal beter.

Verleden week dacht ik eraan om het webbouwen maar weer eens op te pakken.
FrontPage 2003 geïnstalleerd- en dàt programma (hoe dat soms ook door menigeen afgekraakt wordt), geeft geen problemen !
Ook Sharepoint en Microsoft Expression er weer opgezet.
Over die laatste twee het volgende:

In de ontwerpmodus, lijken bij die twee (Expression en Sharepoint), geen problemen te zijn.
Maar zo snel ik nu op "Voorbeeld", bekijken klik dan komen Rechtsboven twee Oost-Europese vlaggen in beeld.
Heb ik ook even beroerd met de muis en dan Oost-Europese tekstjes. Het geeft geen vertrouwd gevoel.
Zeker niet, omdat ik dat eerder nooit had.
De hamvraag is dan dus: Wat is er aan de hand ?

* Helaas kun je hier (als ik het goed heb ?) geen afbeelding meer plaatsten vanaf je eigen harde schijf, waarop ik het duidelijker had kunnen laten zien.
 
#2
Om een afbeelding die op jouw pc staat, op het forum te plaatsen kun je gebruik maken van deze website: www.imgdumper.nl.

Op die website klik je in de groene balk op de knop ‘Bladeren…’

Een klein venster van de Verkenner komt dan in beeld. In dat venster navigeer je naar de plek op je harde schijf waar je afbeelding staat. Als je de afbeelding gevonden hebt, dan dubbelklik je op die afbeelding. Klik daarna op de knop ‘Upload’ (die knop staat ook in de groene balk).

Even later zie je aan de linkerkant jouw afbeelding staan. Daaronder staan 7 links. Klik met de rechter muisknop op de bovenste link en kies dan ‘Kopiëren’. Die link komt daardoor op je klembord te staan.

Dan ga je naar de website van het NCF. Misschien heb je die al open staan. Prima. Je klikt daar met de rechter muisknop in het vak waar jij je reactie schrijft en je kiest dan ‘Plakken’. De link naar je afbeelding is daarmee geplakt in dat vak.
Wil je controleren hoe dat er op het forum uit komt te zien, dan klik je onder dat tekstvak op de knop ‘Meer opties…’.
 

Naaldhak

Gevestigd lid
#3


Figuur 1 geeft de knop aan, waarmee ik kan zien hoe het eruit gaat zien.
Figuur 2 geeft aan wat er dan ondermeer... rechtsboven in beeld komt.
Bedankt alvast, voor deze oplossing voor het plaatsten afbeelding.
 
#4
De eerste vlag is de vlag van Groot-Brittannië.
De tweede vlag moest ik even opzoeken. Die is van de Tsjechische Republiek:Gokje: misschien kun je op die manier van taal wisselen?
Je merkt het al: ik houd me niet bezig met het bouwen van websites. Veel te moeilijk voor mij.
Hopelijk zien andere gebruikers van Expression en Sharepoint hetzelfde als jij en weten zij een verklaring.
 

Naaldhak

Gevestigd lid
#5
Vreemd vind ik dat het er nu opzit- en voorheen dus niet.
Misschien overdreven, en is er niets aan de hand, maar een goed gevoel geeft het mij..., ook meenemende, hoe geraffineerd 'kwaadwilligen', wereldwijd op Internet en zo bezig zijn, in elk geval (nu nog) niet.
 
#7
Vooraf, ik gebruik voor het maken van mijn websites geen Sharepoint of Expression en weet dus zelf vrij weinig van de software af.

Het is denk ik gewoon een manier om te wisselen van taal. Heb je dezelfde versie geïnstalleerd als voor dat je op Windows 8.1 installeerde? Of is het tussendoor nog geüpdatet?

Het kan zo zijn dat dingen gewoon toegevoegd of weggehaald worden in updates. Als je het echt niet vertrouwd kan je er nog een virus scanner op loslaten. Maar voor zover ik kan zien ziet het er best betrouwbaar uit. Dat er een aantal vlaggetjes bij staan van bepaalde landen laat bij mij geen rood lampje branden.

Kwaadaardige mensen zouden het ook echt niet zo makkelijk voor je maken om te kunnen ontdekken dat ze bezig zijn op je computer, tenzij het je buurman is. Geintje. :D

Dus het hamantwoord op de hamvraag is simpelweg: Ik vind dat je je geen zorgen hoeft te maken, zolang je gewoon de versie gebruikt hebt die je gekregen hebt van de maker van de software.
 
Bovenaan Onderaan