Vraag Intern geheugen controleren, bij opstartprobleem Windows 7

Emi

NCF Goeroe
#41
ik heb je eerder al vermeld dat het geen zin heeft om een programma op je stick te zetten ...
jij dient de iso op te halen welke ik u gelinkt heb en vervolgens deze iso via rufus naar de stick weg te schrijven zodat je een opstartbare usb stick krijgt ...werd je reeds meerdere keren al vermeld !
 
#42
Dit Acer model werd ooit verkocht met een ingebouwde CD/DVD lezer/schrijver , die werd er dus uitgehaald . Ik blijf bij mijn mening , het zou me niet verbazen dat de harde schijf er ook werd uitgehaald en een harde schijf uit een andere PC werd gestopt waarop Windows 7 werd geïnstalleerd .
 
#43
Let op: misschien kies je hier beter voor een 32-bit versie ipv de 64-bit (pc is al oud). Met de beperkte specificaties van je pc gaat dat beter draaien op 32-bit.
 
#46
In aanvulling van punt 33 van Emi, verleden week een oude pc waarop win7 stond met defecte HD vanaf de eerste keer win 10 geïnstalleerd, de win 7 was blijkbaar niet geactiveerd, heb in win10 de activatiecode van win 7 (vermeldt op sticker die aan pc aanwezig was) en de pc werd automatisch geactiveerd, dus blijkbaar kun je win10 activeren met een geldige win7 licentie zonder win 7 te installeren.
 
Bovenaan Onderaan