Vraag Internetknopje hp probook werkt niet meer

Jannie2001

Nieuw lid
Goedemorgen sinds gistermiddag een probleem met mijn hp probook. Ik was op internet bezig en heb hem toen dicht geklapt daarna werkte internet niet meer. Op mijn laptop zit naast het geluidsknopje een knop voor wifi. Deze brand normaal blauw alleen nu Orange en indrukken heeft geen werking. Bij het zoeken naar een netwerk zegt hij dat de draadloos netwerk verbinding is uitgeschakeld. Telefoon en alle andere laptops hebben wel internet. Verder staat er iets bij van broodcast? Zou het fijn vinden als iemand het antwoord weet
 

Aarie25

Moderator
Medewerker
Goedemorgen,
Kun je ook niet handmatig verbinding maken door op het wifi icoontje rechts onderin beeld te klikken en daar op verbinden te klikken?

Ook zou je eens kunnen kijken of dit helpt.
Als uw computer beschikt over een wireless-toets of -knop op of bij het toetsenbord en het draadloze activiteitslampje niet brand of oranje is, druk dan op de toets of knop om uw draadloze adapter in te schakelen. Dit kan de toets F10 of F12 zijn of de toets die is aangeduid met een vliegtuigsymbool.
 
TS
TS
J

Jannie2001

Nieuw lid
Goedemorgen,
Kun je ook niet handmatig verbinding maken door op het wifi icoontje rechts onderin beeld te klikken en daar op verbinden te klikken?
Nee helaas werkt dat ook niet. Als ik de probleemoplosser laat werken zegt hij dat de netwerkverbinsingsknop is uitgeschakeld
 

Aarie25

Moderator
Medewerker
Welke Windows versie gebruik jij?
 

Aarie25

Moderator
Medewerker
Je zou de Netwerk driver kunnen herinstalleren.
Heb jij toevallig een kabel in de buurt om die aan te sluiten?
 

Abraham54

Administrator
Medewerker
Windows 10?

Klik in de systray op het interneticoon en controleer of de vliegtuigstand is geactiveerd.
 

Aarie25

Moderator
Medewerker
Op de meeste computers brandt een blauwe LED als het draadloze apparaat is ingeschakeld en een oranje LED als het draadloze apparaat is uitgeschakeld. Op nieuwere modellen kunnen andere kleuren worden gebruikt.
Ga als volgt te werk om het draadloze apparaat in te schakelen:
  1. Zet de knop in de "aan"-stand om het draadloze apparaat in te schakelen. Op sommige computers is de knop een aanraakpunt op het paneel boven het toetsenbord.
  2. Om het draadloze apparaat te activeren klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram HP Wireless Assistant (uitgeschakeld)
    en selecteert u HP Wireless Assistant openen. Klik op Inschakelen. Het pictogram HP Wireless Assistant (ingeschakeld)
    wordt weergegeven.
 

Dave

Moderator
Medewerker
Dit is een typisch probleem wanneer de HP Hotkey of Wireless Button driver ontbreekt. Welke HP laptop heb je precies? Deze gegevens kan je terugvinden onderaan de laptop, soms ook onder de batterij.
 

quandor

Vaak hier
Heb hier 2 weken geleden een soortgelijk dingetje in huis gehad. (een heel erg oude). Wifi verbindig lukte niet totdat ik aan de rechtzerzijkant van het ding een schuifje ontdekte. Die de andere kant opgeschoven en er was wifi.
 

Dave

Moderator
Medewerker
Je bent zeker niet de enige die dat wel eens heeft voorgehad. Uren, dagen en weken heb ik zo eens liggen zoeken... :)
 
Bovenaan Onderaan