Sticky kan geen HD vervangen.

gin

Nieuw lid
Tja. Ik heb diversen keer een HD vervangen bij laptops /desktop en voorzien van besturingssysteem. Wat ik nu zie heb ik nooit meegemaakt nl: Toshiba satelliet C-700-A-119. Windows 8. HD eruit gehaald een ander geformatteerd HD erin maar je krijgt de mededeling “check media “fout. In de bios wordt de HD herkent en de boot prioriteit staat op starten van dvd-station. Alles lijkt goed maar het werkt alleen als de origineel HD terugzet. Geprobeerd met ander HD nada. Het lijkt dat op een of een ander wijze de originele HD gecodeerd is waardoor geen ander HD accepteert. Weet iemand hier meer van..
 

gin

Nieuw lid
Het fysiek wisselen van de HD is een fluit van een cent. Als je mijn post goed gelezen hebt dan zie je dat in de bios de HD wordt erkent dus daar ziet niet het probleem.Alle Youtube video over Toshiba laptop bekeken. De gebruikte HD ( ssd en de standaard) is op de normale wijze geformatteerd. Trouwens bij deze laptop schijf zit geen bescherm hoes omheen.
 

Emi

NCF Goeroe
mogelijks ligt het probleem bij het feit dat jij deze dus geformateerd heb aangezien ik hier destijds ook de hd diende te vervangen van Toshiba satelliet (ken echter het model niet meer ) en er gewoon een hd in plaatste die dus niet eerder geformateerd werd ( werd dus ook gezien in de bios ) maar was dus een niet toegewezenruimte waarop ik dan een nieuwe installatie opgezet heb ..
 

ShadyAngel

Gevestigd lid
Ik heb vorige week SSD en HDD van laptop vervangen zonder enig probleem. Gewoon eerst een systeem backup gemaakt, dan de originele SSD en HDD vervangen door de nieuwe. Alles werkt vanaf de eerste keer. Ik moest alleen de partities op de SSD (bootdisk) aanpassen. Deze waren nog niet geïnitialiseerd maar dit werd automatisch gedaan.
 

Rubensky

Moderator
Team lid
Weet je wel zeker dat de te plaatsen HD gezond is?
 

Rubensky

Moderator
Team lid
Graag gedaan. Ik zal dit topic als opgelost mankeren.
 
Bovenaan Onderaan