• De afgelopen dagen zijn er meerdere fora waarop bestaande accounts worden overgenomen door spammers. De gebruikersnamen en wachtwoorden zijn via een hack of een lek via andere sites buitgemaakt. Via have i been pwned? kan je controleren of jouw gegeven ook zijn buitgemaakt. Wijzig bij twijfel jouw wachtwoord of schakel de twee-staps-verificatie in.

Advies Krijg nokia c5-00 niet met bluetooth verbonden aan pc.

  • Onderwerp starter Verwijderd lid 166019
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
V

Verwijderd lid 166019

Gast
Krijg nokia pc c5-00 niet met bluetooth verbonden aan pc. Met manier van koppelen aan ander apparaat niet, en niet met nokia pc suite, hij detecteert de telefoon wel, maar krijg meldingen als, kan telefoon niet verifiëren of verbinding verbroken. Eerder is het wel eens één of andere manier gelukt hem met pc suite verbonden te krijgen, alles wat probeerde werkte toen, behalve funtie herinnering in agenda, maar kon bv optie "memo" gebruiken, om maar even aan te geven of niet weet of legitieme verbinding was (maar door raar toeval misschien werkte). Iemand misschien een idee ? Verbinden met andere telefoon lukt wel, bij zoeken laatste software voor bluetooth dongle is er geen nieuwere driver.
 
Heb je hier iets aan?
 
Ontkoppel je apparaat en probeer alles opnieuw
 
Tsjonge, zag dat zelfde in zoekopdracht, maar sloeg het over vanwege dat vodafone bij zag staan, slaat nergens op, aanbieder weinig mee te maken natuurlijk. Raad 'm vast al, het is opgelost, bedankt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Ons

Nieuwste berichten

Terug
Bovenaan