• Hulpvragenden in dit forumonderdeel worden enkel geholpen door daartoe bevoegde teamleden.
    Dit is belangrijk, zodat de hulpvragende goed geholpen kan worden zonder (goedbedoelde) aanvullende berichten van andere leden.
    Post een van de leden ondanks alles toch een bericht in zo'n discussie, dan zal dit bericht verwijderd worden.

In Behandeling Laden webpagina's heel traag. Check aub

Ardilez99

Vaak hier
Lid geworden
3 feb 2015
Berichten
576
Reaction score
0
Punten
16
Hallllo allemaal,


sinds gisteren gaat t laden van websites/pagina;s heel traag. Het maakt daarmee niet uit of ik Edge of Opera of Chrome gebruik.

Ik kreeg een waarschuwing dat Windows iets had gedetecteerd van slechte website die waarschijnlijk malware etc op mijn HD zou hebben gezet. Ik mocht NIET de PC Rebooten !

Wat moet ik doen want volgens Malwarebytes free zijn NUL bestanden geinfecteerd. Zie attached file
Alvast bedankt.
 

Bijlagen

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.409
Reaction score
479
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Ik heb jou topic verplaatst.

Nog steeds niet heropgestart?

Download
Farbar Recovery Scan Tool 32 of 64 bit van één van de onderstaande links
Farbar Recovery Scan Tool 32 bit (x86)
Farbar Recovery Scan Tool 64 bit (x64)
Downloadlokatie: Dit programma absoluut naar het bureaublad downloaden dan wel daar naar toe verplaatsen!
Opmerkingen
: Alle openstaande programma's en webpagina's dienen afgesloten te zijn.

Antivirusprogramma en actieve malwarescanners dienen al voor je FRST.exe start gedeaktiveert zijn!
Hier en hier vindt je gegevens hoe antivirusprogramma's en spywarescanners te deaktiveren.

FRST opstarten:
  • Windows 2000 en Windows XP: dubbelklik op FRST.exe.
  • Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 en Windows 10: via rechtsklik op FRST.exe of FRST64.exe en kies voor "Als Administrator uitvoeren".

FRST start op:
  • Wanneer het programma is geopend klik dan op de knop Yes bij de disclaimer.
  • Druk vervolgens op de Scan knop.
  • Aansluitend zullen twee logbestanden - FRST.txt en Addition-txt aangemaakt worden en op het bureaublad opgeslagen worden.
.

Voeg beide logs toe aan jouw volgende antwoord.

Hoe de logs bij te voegen, kijk dan hier:
 

Ardilez99

Vaak hier
Lid geworden
3 feb 2015
Berichten
576
Reaction score
0
Punten
16
Hey Abraham,

tijdje geleden, hoe gaat t met u/jou ?
Nee ik durfde niet te rebooten ik ga nu eerst ff doen wat jij hebt gezegd
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.409
Reaction score
479
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Hallo Ardil, schijnbaar heb jij al sinds 11 november iets in jouw computer zitten!

Start FRST.exe opnieuw en doe de twee stappen na elkaar:

Stap •1•
Kopieer en plak de volgende tekst in het vak "Search": scrobj.dll
Nota bene: plak het precies zoals het nu staat!

Klik daarna op Search Files.
Een Search.txt log wordt opgeslagen op dezelfde plaats waar FRST is opgeslagen; voeg dat als bijlage toe aan jouw volgende bericht.


Stap •2•
Kopieer en plak de volgende tekst in het vak "Search": scrobj.dll
Nota bene: plak het precies zoals het nu staat!

Klik daarna op Search Registry.
Een Registry.txt log wordt opgeslagen op dezelfde plaats waar FRST is opgeslagen plaats dat als bijlage.
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.409
Reaction score
479
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Wel de juiste logs bijvoegen.
Je hebt de standaard logs van de eerste keer weer gebruikt.

Ik heb jou overigens een conversatie gestuurd.
 

Ardilez99

Vaak hier
Lid geworden
3 feb 2015
Berichten
576
Reaction score
0
Punten
16
Hij slaat t beide keren automatische op onder dezelfde naam als de standaard logs die nog op t bureaublad stond.
ik ga t nog 2 x overnieuw proberen
 
Laatst bewerkt:

Ardilez99

Vaak hier
Lid geworden
3 feb 2015
Berichten
576
Reaction score
0
Punten
16
heb je de 2e scrobj.dll log van mij ook gezien/gelezen. Toen had ik nl door dat ie onder dezelfde naam als de standaard eerste log werd opgeslagen. Wat trouwens misschien wel handig is dat jullie dat meteen duidelijk communiceren naar ons zodat we dat ook meteen id gaten kunnen houden en meteen onder een andere naam op t bureaublad kunnen opslaan. Toch ?

Laat me vervolgens weten of ik de 2 stappen met scrobj.dll nog een keer moet doen
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.409
Reaction score
479
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Hoi, doe maar opnieuw inderdaad.
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.409
Reaction score
479
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Het zijn weer de standaard logs, daar heb ik niks aan

Verplaats FRST naar een nieuw aangemaakt map.
Open die map en doe dan onderstaande nogmaals; de logs zullen dan in die map opgeslagen en vanuit die map voeg je beide logs bij.

Start FRST.exe opnieuw en doe de twee stappen na elkaar:

Stap •1•
Kopieer en plak de volgende tekst in het vak "Search": scrobj.dll
Nota bene: plak het precies zoals het nu staat!

Klik daarna op Search Files.
Een Search.txt log wordt opgeslagen op dezelfde plaats waar FRST is opgeslagen; voeg dat als bijlage toe aan jouw volgende bericht.


Stap •2•
Kopieer en plak de volgende tekst in het vak "Search": scrobj.dll
Nota bene: plak het precies zoals het nu staat!

Klik daarna op Search Registry.
Een Registry.txt log wordt opgeslagen op dezelfde plaats waar FRST is opgeslagen plaats dat als bijlage.
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.409
Reaction score
479
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Let - geheel nieuwe MBAM-versie!

Download
MalwareBytes Anti-Malware.

  • Installeer MBAM via rechtsklik op mbam-setup.exe en kies voor "Als Administrator uitvoeren".
  • Klik in het menu van Malwarebytes ANTI-MALWARE op Instellingen" en daar op "Detectie en Bescherming" en zet vervolgens een vinkje bij "Scan naar rootkits".
  • Klik vervolgens op de knop Scan nu om een bedreigingsscan uit te voeren.
  • Er zal nu gecontroleerd worden op beschikbare updates, klik hier op "Nu bijwerken als er beschikbare updates zijn.
  • De scan wordt nu automatisch gestart,wanneer de scan gereed is en er bedreigingen zijn gedetecteerd krijgt u hier een overzicht van.

  • Wanneer er geen bedreigingen zijn gedetecteerd klikt u na de scan op Bekijk gedetailleerd logboek.
  • Klik vervolgens op de knop Exporteer en kies de optie "Tekstbestand (*.txt)".
  • Geef vervolgens een bestandsnaam op voor het opslaan van het logbestand, bijvoorbeeld MBAM Scanlog.
  • Kies bijvoorbeeld het bureaublad als opslaglocatie en klik vervolgens op de knop Opslaan.

  • Wanneer er wel bedreigingen zijn gedetecteerd klikt u na de scan op Acties toepassen.
  • Bij de melding om de computer opnieuw op te starten klikt u op Ja / Yes.
  • Open na de herstart MalwareBytes Anti-Malware en klik bovenaan op Historie en selecteer Programmalogboeken.
  • Klik op de nieuwste Scan Log.
  • Klik op "Exporteer" en kies de optie "Tekstbestand (*.txt)".
  • Geef vervolgens een bestandsnaam op voor het opslaan van het logbestand, bijvoorbeeld MBAM Scanlog.
  • Kies bijvoorbeeld het bureaublad als opslaglocatie en klik vervolgens op de knop Opslaan.

MBAM-Log posten:
  • Kopieer nu de inhoud van het zojuist opgeslagen log en plak dit in uw nieuwe antwoord erbij.


Indien jij MBAM meteen als gratis versie wil gebruiken in plaatst van de veertien dagen durende demo met al zijn toeters en bellen te gebruiken, kijk dan hier
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.409
Reaction score
479
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Geef maar een update hou jouw Windows thans draait?
 

Ardilez99

Vaak hier
Lid geworden
3 feb 2015
Berichten
576
Reaction score
0
Punten
16
Moet ik eerst rebooten ? is t veilig om te rebooten ?
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.409
Reaction score
479
Punten
83
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Van mij mag jij jouw Windows opnieuw opstarten.
Windows is schoon - dus ik zie geen probleem waarom je dat niet mag doen.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan