Vraag medion akoya e6239 start niet..

peterrbodien

Nieuw lid
Hallo,

Mijn medion akoya e6239 start helaas niet meer. de laptop gaat wel aan, medion logo komt in beeld, verdwijnt weer en vervolgens blijft er een zwart scherm met de puntjes die rond draaien alsof hij aan het laden is.

Ik heb onder andere geprobeerd de laptop te resetten door f11 herhaaldelijk te drukken echter reageerd hij nergens meer op.

Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen.

Peter
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Met de W10 installatie DVD of USB stick opstarten dan heb je diverse repair opties, probeer eerst een systeemherstel.

Zo te zien start Windows niet, zet tevens uit dat Windows opnieuw moet starten bij een probleem, hopelijk krijg je nu een BSOD met een foutcode.

 

Rubensky

Moderator
Team lid
Wat je ook nog kan proberen is de Veilige Modus. Gaat de PC dan wel aan? Dan kan je namelijk ook gaan uitsluiten.
 

ShadyAngel

Gevestigd lid
"Zo te zien start Windows niet, zet tevens uit dat Windows opnieuw moet starten bij een probleem, hopelijk krijg je nu een BSOD met een foutcode".
Hoe kan je dit uitschakelen? Ik heb een paar jaar geleden veel problemen gehad doordat het blauw scherm te snel verdween. Ik heb nu wel geen problemen meer maar het lijkt me handiger als de pc niet automatisch terug opstart.
 

ShadyAngel

Gevestigd lid
Bedankt voor de info. Dat was 'em. Blijkbaar had ik die toch al eerder uitgeschakeld als die niet standaard uitgeschakeld is. Het is nu toch zo'n 2 jaar geleden denk ik dat ik een BSOD voor had. Toen Windows 10 uitkwam had ik dat een paar keer per week. Na de herstart was de fout dan weer een tijdje weg. De reden van de BSOD's heb ik nooit kunnen achterhalen.
 
Bovenaan Onderaan