Advies mysensors

vanschagen

Heeft veel posts
ik krijg steeds mail van mysensors
ik vind nergens unscribe.
hoe kan ik er van afkomen??
ik hoor het graag
 

Aarie25

Moderator
Team lid
Kun je die niet gewoon blokkeren?
 

Aarie25

Moderator
Team lid
Een afzender blokkeren

Thunderbird bevat geen optie voor het blokkeren van e-mailberichten van bepaalde personen of domeinen. Ongewenste e-mailberichten kunnen echter via berichtenfilters automatisch worden verwijderd.

Berichtenfilters werken per account, dus als u het filter instelt, moet u het zodanig configureren dat het op de juiste account actief is. De eenvoudigste manier om dit te doen is:

 • Selecteer een bericht van een afzender die u wilt blokkeren: klik met de rechtermuisknop op het adres van de afzender en kies Filter maken op basis van…

  block sender


 • Het venster Filterregelswordt geopend, waarin het e-mailadres al in het filter is ingevuld.
  1. Geef het filter een naam. Iets als “Blokkeerlijst” zou gepast zijn.
  2. Wijzig in de onderste helft van het venster de actie naar Bericht verwijderen.

   filter rule

 • Klik op OK om het filter op te slaan. De volgende keer dat deze persoon u een e-mailbericht stuurt, zal dit automatisch worden verwijderd.
Het berichtenfilter dat u hebt aangemaakt kan worden geopend en bewerkt door het item Berichtenfilters… in het menu Extra te selecteren. U hoeft geen apart filter te maken voor elk adres dat u wilt blokkeren. Nu u over het filter Blokkeerlijst beschikt, kunt u de volgende keer dat u iemand wilt blokkeren het e-mailadres van de persoon boven in het filter toevoegen door op de knop + te klikken en daarmee een nieuw veld aan te maken waarin het adres kan worden ingevoerd. Zorg ervoor dat u de optie “Moet voldoen aan één van het volgende” selecteert, aangezien u wilt dat het filter op alle vermelde adressen wordt toegepast.
 

Lange Pier

NCF Goeroe
In Thunderbird kun je op ongewenst zetten en je kunt ook het spamfilter inschakelen en het berichtenfilter gebruiken.

Je kunt ook en gekozen externe classificeerder inschakelen die de boel weigert n.a.v. de berichtkopregels.
 
Bovenaan Onderaan