Opgelost Nieuwe versie Malwarebytes

fredjeh

Enthousiast
Gebruik de gratis versie, nu krijg ik reeds enkele dagen de melding dat deze verouderd is en vraagt om de nieuwe te installeren dan maar uit ok geklikt, gratis versie wordt vervangen door de premium trial versie voor 14 dagen, dus de gratis versie wordt niet geüpgraded maar je krijgt een proefversie, normaal?
 

abbs

Heeft veel posts
Hallo,

Ja dat is normaal, ze p;proberen je toch steeds aan de betaalde versie te koppelen.
Doe het volgende en als het goed is ben je er in het vervolg vanaf.

Open Malwarebytes en volg de stappen van de nummers;
  1. Klik op "Instellingen"
  2. Klik boven op de tabblad "Mijn account
  3. Klik op "Premium-proefversie deactiveren"
  4. Bevestig het met "Yes"

 

quandor

Vaak hier
Mogelijk ter aanvulling : Mbam heeft mij in 'realtime' al vele malen gered van 'ellende' (met name onveilige websites). Ik behoor tot de mazzelclub die jaren en jaren geleden een licentie kocht die toen 'levenslang' geldig zou blijven. Imho heeft de gratis versie van Mbam, wegens het ontbreken van realtime beveiliging, vrij weinig toegevoegde waarde, tenzij je elke 5 of 15 minuten een scan 'draait'. Advies : geef een enkel tientje uit en koop de 'premium'.

Flauwe / foute vergelijking? Voor een auto zonder veiligheidsgordels voorin, koop ik 2 gordels en ik leg ze op de achterbank, inbouwen stel ik maanden en maanden uit......… zal ik gedurende die maanden veilig zijn bij een botsing?
 
Laatst bewerkt:

quandor

Vaak hier
Een 'enkel' tientje...…...
 

Emi

NCF Goeroe
@quandor ook ik hoorde eerder tot deze groep van testers toen Mbam nog in de kinderschoentjes zat en daar ik toen me opgaf als tester kreeg ik ook zogezegd een levenslange licentie ...deze werd echter begin dit jaar ingetrokken ...heb hen er over aangesproken maar het hielp niets men bleef bij het besluit om deze ingetrokken te houden ..
*nu ben ik verplicht om jaarlijks 1 licentie aan te kopen want ik wil deze immers vol uit benutten maar 1 tientje kost deze zeker al niet ...zeg maar 4 tientjes ..
 

quandor

Vaak hier
Ik ben niet echt tester geweest. Ik heb jaren en jaren geleden gewoon hun licentie gekocht en kreeg toen een levenslange licentie. Da's nooit veranderd. Hetgeen ik in bericht 4 ook een beetje wilde beschrijven is het feit dat de gratis versie van Mbam imho iets minder waardevol is. On demand scannen is leuk, maar veel waardevoller is realtime bescherming. Je weet maar nooit wat voor verdere schade is aangebracht als je pas bij een on demand scan ellende ontdekt.
En idd. een enkel tientje kan beter worden verwoord met : een stuk of wat tientjes.
 
Bovenaan Onderaan