Opgelost Startvenster Google Chrome

fredjeh

Enthousiast
#1
Toen ik vanmorgen Google Chrome startte kreeg ik een ander scherm dan gewoonlijk, normaal heb ik bij het starten 8 grote pictogrammen, de laatste meest bezochte websites onder het zoekveld van chrome, daar kon je dus gemakkelijk op klikken om deze website´s te bezoeken, nu was dit vanmorgen weg, enkel het zoekveld van chrome is er nu nog, is er een wijziging aan chrome gebeurt?
 

AnjoZ

Gevestigd lid
#2
Geen idee maar ik hetzelfde verschijnsel als jij beschrijft.

Versie 68.0.3440.106 (Officiële build) (64-bits)
 

aarie25

Moderator
Medewerker
#3
Normaal als je een tweede Chrome pagina opent zie je de laatste geopende pagina`s.
Net even uitgetest en de eerste keer kwamen ze gewoon in beeld, toen ik dit voor de tweede keer deed niet meer. Dus dan zal er in Chrome iets zijn veranderd.
 

Emi

NCF Goeroe
#5
je dient de Chrome te updaten ik heb hier versie 69.0.3497.81 in gebruik ...
ook heb ik er dus géén last van ...

Ashampoo_Snap_vrijdag 7 september 2018_18h25m39s_007_.png
 

Emi

NCF Goeroe
#7
dan denk ik dat het eerder bij u ligt dan aan Chrome ...
open eens de instellingen van Chrome ...
bij "vormgeving " dient deze aan te staan en tevens indien jij een bepaalde url als voorkeur heb dien je deze optie dan ook aangevinkt te hebben ….
scroll vervolgens naar "bij opstarten " en daar dien je dan ook weer de optie om specifieke pagina's weer te geven aan hebben gevinkt tevens dien je dan de url of URL's toe te voegen
 

Emi

NCF Goeroe
#8
het effectief opstarten met 1 tabblad open waarin dus de meest bezochte web pagina's vermeld staan heb ik zelf nooit gebruikt daardoor zag ik nu pas dat ik verkeerd zat ..je kunt echter wel bij het opstarten aangeven dat er meerdere pagina's dienen te openen (das dan ook datgene ik hier eerder neerschreef)
*het effectief opstarten met 1 tabblad waarin dus de meest gebruikte webpagins vermeld worden heeft men niet meer in gebruik genomen .
 

aarie25

Moderator
Medewerker
#10
Ik heb ook altijd de laatste versie, maar ik heb ook ineens geen tabbladen meer.
Niet dat ik het erg vind, maar dat was als test. Bij mij verdwenen ze vandaag ook ineens.
 
#11
Bij mij gaat het niet over de tabbladen, maar op de tegels die je in ieder tabblad zag, er stonden er steeds 8 en dit waren automatisch de websites dat je het meest gebruikte, dit ging automatisch en dat is weg.
 

Emi

NCF Goeroe
#12
jij dient in vormgeving homepage aan te zetten >aangepast wen adres ..
en vervolgens bij opstarten dan de gewenste URL's toe te voegen dat toevoegen gaat het snelst indien jij eerst deze open heb staan en vervolgens op "huidige pagina's gebruiken " klikt .
 
#13
Emi, hetgeen jij bedoelt is verschillende tabbladen openen, was inderdaad niet hetgeen ik bedoelde, er staat al veel te lezen op het helpcentrum van chrome.
 

Emi

NCF Goeroe
#16
ook hier werkt het terug nadat ik de instellingen terug gezet heb naar de standaardwaarden ...
het ziet er toch nog iets anders uit dan bij aarie25

Ashampoo_Snap_zaterdag 8 september 2018_08h39m25s_001_.png
 

AnjoZ

Gevestigd lid
#17
Hier ook bij openen extra pagina de kleine icoontjes en de + naast de url, om een nieuwe pagina te openen is opeens in een circel.

Het zal de nieuwste update wel zijn.
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan