Vage tekst op een forum

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.853
Reaction score
511
Punten
113
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Doe dan nu het volgende:

post enkel de link, die je via onderstaand tool verkrijgt.

Download
Speccy van Piriform


Bij de installatie van "Speccy" wordt gevraagd om de Google Chrome webbrowser mee te installeren.
Indien je dit niet wenst, verwijder dan de vinkjes.

Speccy van Piriform opstarten:
  • Windows 2000 en Windows XP: start "Speccy" middels dubbelklikken.
  • Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1 en Windows 10: start "Speccy" middels rechtsklik en dan kiezen voor Als Administrator uitvoeren.

Speccy van Piriform gebruiken:
  • nadat de analyse van Windows klaar is, plaatst "Speccy" de uitkomst daarvan in een nieuw venster.
  • Klik nu in de menubalk op Bestand (File) en kies voor Publiceren (Publish Snapshot)
  • Bevestig het publiceren door JA (Yes) te klikken.
  • Nu zal een pop-upvenster openen met daarin de vraag voor wel of niet publiceren.
  • Bevestig dat eerste dus.
  • Kopieer nu de link in het nieuw geopende webvenster en plak die link in jouw volgende bericht.
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.853
Reaction score
511
Punten
113
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Dat ziet er allemaal goed er goed uit.
De helderheid van beide Ilyama monitoren met 300 cdm is redelijk tot goed te noemen.

Wat betreft je forum, ga er niet van uit dat je er nog jaren met de huidige phpBB versie door kan gaan.
PHP 7.3 is niet mogelijk met phpBB 3.1.

Als jou host de PHP op jouw server gaat verhogen en vastzetten- dan gaat je huidige forum op wit en iet meer bereikbaar.
 

HarrieK

Nieuw lid
Lid geworden
5 mrt 2020
Berichten
14
Reaction score
0
Punten
1
Leeftijd
60
Het is niet mijn forum, ik ben er alleen maar bezoeker. Het probleem ligt ook niet alleen op het forum maar ook op andere sites zoals marktplaats. Bij marktplaats is het alleen als ik alle groepen of alle afstanden open met Firefox.
Als ik markplaats open met Google Chrome is het goed. Maar op het forum is het met Chrome en Firfox beide slecht.
 

Lange Pier

NCF Goeroe
Lid geworden
4 nov 2008
Berichten
24.895
Reaction score
355
Punten
83
Indien je die geavanceerde schaalinstellingen uit zet en je zet hem weer aan na een herstart, zie je dan verschillen?

En ClearType geeft geen verbetering las ik, miss. op deze manier.
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Lid geworden
9 aug 2007
Berichten
269.853
Reaction score
511
Punten
113
Leeftijd
66
Website
piepcomp.nl
Dat licht toch echt aan dat forum.

Of ik dat forum nu open in Firefox, Edge Chromium of Opera, zo toont het zich:

Screenshot_2020-03-06 Webwinkel Forum - Forumoverzicht.png
 

HarrieK

Nieuw lid
Lid geworden
5 mrt 2020
Berichten
14
Reaction score
0
Punten
1
Leeftijd
60
Bovenaan Onderaan