Vlekken in beeldscherm

fredjeh

Enthousiast
#1
Had deze monitor nog staan op zolder, maar heb er een raar fenomeen in, bij witte achtergrond zie ik een lichtgrijze schijn in het midden van het scherm vanaf bovenaan, net of er een vloeistof is langsgelopen, beeldscherm langs buiten al gereinigd met speciaal product ervoor, zie er ook niks aan de buitenkant, kan dit iets vanbinnen zijn die er zou kunnen langs gelopen zijn?
Is een Philips 247E3LH monitor.
Weet iemand hoe ik dit toestel moet openmaken om de binnenzijde eens af te kuisen of kan dit niet?
in de printsreen is dit niet te zien, zal eens een foto nemen van het scherm en deze plaatsen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
#5
Een schermafbeelding werkt natuurlijk niet, zal een foto moeten zijn.
En alles kan open, tis tenslotte ook in elkaar gezet.
Al kalibreren via de monitor zelf geprobeerd indien die optie er is?
 

fredjeh

Enthousiast
#6
Ben nu bezig op mijn andere computer, in bijlage een foto waarop dit duidelijk te zien is.
Afbeelding staat ondersteboven, maar nu duidelijk zichtbaar.
 

fredjeh

Enthousiast
#8
Is een led scherm, zal wel niet hetzelfde zijn als op het filmpje hierboven en zal wel een risico aanzitten om hem open te maken denk ik, maar is wel irritant als je bezig bent in Excel of Word.
Dat is altijd het probleem bij het openmaken, alles zit in elkaar geklikt om niet meer open te maken, nieuwe verkopen is de bedoeling.
 

Emi

NCF Goeroe
#10
zou het geen condens zijn dat daar vast zit ..je zegt immers zelf dat deze op de zolder stond ....zet het scherm eens geurende 24 uur bij een warmte bron .. of houd er van op een afstand er een hete luchtblazer voor ..mogelijk dat het wegtrekt ..
 
#17
Gedemonteerd vandaag, plastiek omhulsel verwijderen ging nogal moeilijk, rand lichtjes verwarmd en dan open gekregen zonder brokken te maken.
Daarna metalen frame opengemaakt zoals op filmpje, achterkant scherm en witte reflecterende plaat zagen er smetteloos uit, heb deze toch eens gereinigd met scherm reiniger.
Terug gemonteerd, is niks veranderd, lichte grijze schijn blijft erin.
Heb dit scherm niet gekocht, weet niet wat er vroeger mee gebeurt is, is er iets langs de buitenkant op gemorst geweest die dit veroorzaakt, als het scherm uit staat zie je nochtans niks.
 
Bovenaan Onderaan