Opgelost vraag stellen op het Zeelandnet forum lukt niet

keestramper

Gevestigd lid
Lid geworden
2 jul 2004
Berichten
222
Reaction score
0
Punten
16
Ik heb een probleem met de mini-gateway van de Delta (met het instellen ervan) en wil op het forum van Zeelandnet een vraag stellen.

Steeds als ik een vraag stel dan komt er een schermpje met: oeps er gaat iets mis. Ongeldige opgevraagde gegevens

Verder heb ik dog een probleem als ik inlog op Delta.nl b.v. dan lukt dat niet vanwege waarschijnlijk een beveiligingscertificaat. Als ik dan in configuratie kijk en blokkeren verzet naar toestaan dat hij een onveilige site bezoekt dan lukt het wel
 

DonWoozy

Bekend gezicht
Lid geworden
20 jan 2010
Berichten
123
Reaction score
14
Punten
18
Hallo Kees, dit klinkt heel erg als ergens een misconfiguratie van je browser of achter gebleven tijdelijke/oude internet bestanden. Welke browser (chrome/firefox/edge) gebruik je?
 

Rubensky

Moderator
Team lid
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
19.829
Reaction score
202
Punten
63
Ik zit niet op die website dus kan het er niet proberen. Je zou het eens met een andere browser kunnen proberen en anders de beheerder van de website een mail sturen. En je probleem uitleggen.
 

hansiv

Junior lid
Lid geworden
1 jun 2014
Berichten
62
Reaction score
1
Punten
8
De fout lag bij Zeelandnet. Deze schijnt nu hersteld te zijn of te gaan worden.
 

Rubensky

Moderator
Team lid
Lid geworden
17 okt 2011
Berichten
19.829
Reaction score
202
Punten
63
Fijn dat je het gevonden hebt.
 
Bovenaan Onderaan