Nieuws Windows 10 herinstallatie lukt niet

Menny

Gevestigd lid
#1
Heb al een tijd problemen met mijn laptop. Heb hier al veel hulp gekregen. https://www.nationaalcomputerforum.nl/threads/internetbrowser-en-trage-pc.133462/page-5
Uiteindelijk advies gekregen om opnieuw te installeren. Halverwege bleef de pc hangen op het samsung scherm. Uiteindelijk maar herstart gedaan waarna de laptop alle bestanden geinstalleerd heeft. Dan verschijnt het scherm hallo en klik ik op volgende. Dan komt de expressinstellingen gebruiken. Als ik daarop klik krijg ik even geduld dan zie je het scherm even knipperen en komt het samsung logo weer tevoorschijn. En beginnen we weer met hallo. Hij hangt dus in een loop. Herstarten of resetten me de aan uit knop ingedrukt houden helpt allemaal niets. F4 werkt niet omdat er een andere harddisk in zit. Wie kan mij helpen?
 
#3
@Menny : de laptop heeft vanwege de fabrikant een herstelpartitie meegekregen. Die activeren en je bent weer online. Daarna updaten en je eigen progjes herinstalleren.

Vergeef het mij dat ik je andere topic niet uitputtend heb doorgelezen. Meer dan 5 pagina's is nét een bruggetje te ver voor mij.
 
#4
Je kan proberen de PC in veilige modus op te starten en vervolgens windows via USB installeren. Op deze manier zou de installatie moeten werken ! Succes !
 

Emi

NCF Goeroe
#5
@Menny zoals abraham54 al vermelde breng jij je systeem om zeep met al die illegale software ..eerlijk gezegd verschoot ik ferm toen ik het eset log na zag van 18 maart ...
mijn advies luid om er eerst voor te zorgen dat je bios terug in orde komt want de meeste van jouw problemen komen vandaar ...jij dient dus je bios te gaan flashen ...
*en laat die niet legaal verkregen software links liggen !
ook je huidige schijf indeling klopt niet helemaal ...alhoewel dat abraham 54 zei dat alles goed was ...
onderstaande afbeelding is dus jouw schijf indeling ...je zie 3x een herstelpartitie ....noteer dat een herstelpartitie nooit voor de C mag staan ...voor de C staat meestal wel de door het systeem gereserveerde partitie ..
 
Laatst bewerkt:

Emi

NCF Goeroe
#6
Je kan proberen de PC in veilige modus op te starten en vervolgens windows via USB installeren. Op deze manier zou de installatie moeten werken ! Succes !
het is niet mogelijk om via de veilige modus een installatie te voltrekken vanaf een usb of dvd men kan dus nooit vanaf een externe media opstarten in de veilige modus .
men kan vanaf de veilige modus wel de opdracht geven via de optie "deze pc opnieuw instellen " selecteren maar deze start daarna dan gewoon op ...men komt dus niet terug in de veilige modus ..
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan