Probleem Windows update opschonen doet het niet

danny g

Nieuw lid
Wanneer ik schijfopruiming opstart om mijn C schijf op te schonen werkt dit niet naar behoren. Namelijk het onderdeel : "windows update opschonen" wat alsmaar groter aan het worden is en ondertussen zo maar eventjes 21,6 GB inneemt gebeurt niet. Alle anderen onderdelen van schijfopruiming doen het toch deze bestanden worden niet verwijderd. meerdere pogingen, resetten, alle updates tot op heden zijn gebeurt, maar niets mag helpen.

Iemand een idee, eventueel via een andere weg, hoe ik toch deze bestanden verwijderen kan ?

Windows update opschonen.JPG
 

Abraham54

Administrator
Team lid
Je dient de Schijfopruimer met administratorrechten op te starten om te bereiken wat jij wil.

Je kan ook de Wise Disc Cleaner gebruiken en dan speciaal de tab Systeem afslanken, die je meerdere opties biedt om jouw Windows slanker te maken.

Ook de gewone opruimfunctie is aan te bevelen; niet schrikken als bij een eerste opschoning meer dan 1 GB aan rommel is verwijderd.
 

quandor

Gewaardeerd
Of gewoon na het aanklikken van schijfopruiming klikken op "systeembestanden opschonen".
 

danny g

Nieuw lid
Al van harte dank voor het zeer snel antwoord Abraham & quandor.

Heb ondertussen geprobeerd om met administratorrechten Schijfopruiming op te starten toch dit heeft niet mogen helpen.
Wise Disc Cleaner ga ik zekers uitproberen toch nu even geen tijd. Ik hou jullie op de hoogte van het resultaat.

@ quandor : op "systeembestanden opschonen" te klikken is bij mij onmogelijk, gewoonweg omdat dit niet voorzien is (zie afbeelding) van mijn eerste post) . Die "knop" staat er gewoonweg niet (staat normaal links van de "knop" bestanden weergeven) ! Heb ook geen flauw idee waarom deze er niet is bij mij (windows 7 pro versie met alle updates tot op vandaag). Moest die er staan was het al opgelost natuurlijk. Het ene zal mogelijk wel iets te maken hebben met het andere (register fout ?).
 

Bijlagen

danny g

Nieuw lid
Nou, heb Wise Disk Cleaner erop losgelaten toch spijtig genoeg is het resultaat niet echt van dien aard dat we ons doel bereikt hebben. Blijkbaar vind de cleaner ook niet de betreffende bestanden. Winst : 1.29GB. Met de "algemene" cleaner 2GB. En de "uitgebreide" cleaner 60 Mb.Resultaat Wise Disk Cleaner.JPG
 
Bovenaan Onderaan