Video WindowsImageBackup

#1
Ik heb op 24-11-2015 een zgn. WindowsImageBackup gemaakt en de map heb ik gesaved op een externe harde schijf. (de backup is 532 GB). Ik heb inmiddels al lang een nieuwe computer. De oude was vorig jaar gecrasht. Het zou leuk zijn als ik nog wat oude bestanden uit die backup terug zou kunnen halen. Is dat uberhaupt mogelijk? Ik zou niet weten hoe.
Ik hoor het graag
 

Rubensky

Moderator
Medewerker
#3
Dit is geen handleiding maar een vraag. Daarom zal ik dit topic verplaatsen van het handleidingen gedeelte naar het Windows 7 gedeelte.
 
#4
Uit een Imagebackup kun je (in principe) geen afzonderlijke bestanden terughalen. Een WIB is een mirror van de gehele schijf, inclusief 'verborgen' partities. Terugzetten op een andere machine is in principe niet mogelijk, maar niet geschoten is altijd mis.

Zoals in het linkje van Emi beschreven zou het moeten kunnen, maar je zou de eerste zijn wie het op die manier lukt om uit een WIB individuele bestanden terug te halen.

Daarnaast : WindowsImageBackup kun je anno 2018 beter niet meer gebruiken. De ontwikkeling / ondersteuning door Microsoft is inmiddels gestopt. Zoek naar een alternatief, bijv. Aomei.
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan Onderaan