Windows XP Xp (oem) vraagt om servicepack 3.

GeWij

Bekend gezicht
Dag. probeer dus een xp (oem) versie die ik via m.plaats van iemand heb gedownload (via apart soort cybermail of zoiets site daarvoor). Loop nu halverwege de installatie spaak op punt waar die zegt servicepack 3 nodig te hebben. Enige mogelijke locaties die worden aangegeven om het bestand te zoeken, zijn de floppy drive en de hdd waar hij op bezig is om te installeren. Heb op de laatste tegen beter weten in een servicepack gedownload, maar hij vind dan dus nog niks. En floppy is veel te klein om sp3 op op te slaan. Dus of iemand misschien een oplossing weet.

Ps Snap niet dat service pack 3 uberhaubt nodig is voor het installeren van XP, maar goed, heeft apparaat geen boodschap aan.
 

Emi

NCF Goeroe
waarom gebruik je dan niet direckt de Windows XP sp3 heb je het over de XP Home 32 bit Nl en heb jij daar de licentie van kan ik je deze iso bezorgen via WeTransfer aangezien deze 596Mb groot is ..
je spreekt over het gebruik van floppy disk's dan heb je er wel meerderen nodig best gebruik je een cd van 800Mb om dit installatie medium aan te maken .

**wil je de XP home sp3 32bit Nl verkrijgen geef je me best een email adres door zodat je per mail de downloadlink verkrijgt … let op je dient zelf over de licentie code te beschikken (deze word je niet aangeleverd )
 

Black Tiger

Junior lid
Of je download gewoon SP3
Kun je ook op een usb stick zetten. Wat Emi zegt is echter beter/handiger.
 
Bovenaan Onderaan