Info Zwart scherm

#1
Sinds gisteren kan ik niet meer inloggen op mijn HP (oude) desktop. Na het intikken van mijn wachtwoord zie ik nog "welkom" en dan krijg ik een zwart scherm waarop ik totaal niks meer kan uitvoeren. Kan iemand helpen?
 

aarie25

Moderator
Medewerker
#4
Dit komt uit de link van Lange Pier.
Kun je daar ook niets mee?

Vanuit het aanmeldingsscherm
  1. Start uw pc opnieuw op. Wanneer het aanmeldingsscherm wordt weergegeven, houdt u de Shift-toets ingedrukt en selecteert u Aan/uit


    > Opnieuw opstarten
  2. Nadat uw pc opnieuw is opgestart en het scherm Kies een optie wordt weergegeven, selecteert u Probleemoplossing > Geavanceerde opties > Opstartinstellingen > Opnieuw opstarten.
  3. Nadat uw pc opnieuw is opgestart, ziet u een lijst met opties. Selecteer 4 of F4 om uw pc in de veilige modus op te starten. Of selecteer 5 of F5 voor Veilige modus met netwerkmogelijkheden als u toegang tot internet wilt.
 
#5
Dag Aarie 25, met bovenstaande bewerking kon ik inderdaad in de computer maar er liep nog van alles mis. Ik heb dan maar het uiterste gedaan en de PC teruggezet naar de fabrieksinstelling (met behoud van eigen documenten ) en dit is gelukt. Hij werkt nu weer zo normaal als je kan verwachten van zo'n oud toestel. Bedankt
 

Nieuwste berichten

Bovenaan Onderaan